Vilić zuba -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (8.4.2015 9:52:44)
|
Dobro jutro, evo i mene napokon [sm=kava.gif] perlice neka nalazi budu uredni, da si tu lijepo ustedite vrijeme i sta prije uplovite u MPO [sm=bravo.gif] hipo slatke, slatke muke kod tebe [sm=smiley27.gif] snjeguljice meni su ti one Angal tabletice za cuclanje dusu dale za grlobolju, nema te Septolete koju bi poecuclala nakon sta sam to otkrila pred koju godinu. + naravno onih standardnih domacih stvari, caja, meda.... I nek budu dobri sutrasnji hormoni! chrna nek sta prije dodje [sm=hudicek1.gif] da mozes u nove pobjede. Znam da je najgori taj period nemoci u ciklusu. Za mi je i drzim fige da si vec sljedeci ciklus [sm=nosecka.gif] noemaa skuzila san u jednom trenu razmisljanja o ringeraji na autoputu, da ja tebi uvijek stavim dva m umjesto dva a u nazivu. Nadam se da ti vrijeme dovoljno brzi prolazi. Jos malo i ti si ponovo u ciljanom akcijanju [sm=bravo.gif] Ja jucer bila na UZV-u. Kao da vidimo jel bila O. Kad ono tamo moj folikulcina, 24.5mm. A endo 14mm. E sad dio koji me zbunio, kasnije sam malo surfala al nisam bila nista pametnija, kaze dr. da je endo presao da bi se ostvarila trudnoca, kao da su mi folikul i endo rasli nesrazmjerno. A onda mi je opet rekla da obavezno akcija jucer i danas. Ja sam bila toliko umorna i opterecena s drugim stvarima jucer, da sam samo blejala tamo. Rekla mi je i da je nema krajem travnja pa se moj AIH prolongira na svibanj pa me mozda malo vise to izbacilo iz takta. Al nisam sad nesto sokirana, sve ok. Odakcijali smo jucer 2x, dole me sve rasturalo cijeli dan. Big bang! Ne znam sta da mislim, ima sanse, nema sanse?! [sm=smiley13.gif] Svakako sam iznenadena da mi je O bila 19.-20. DC. Ja bi se stavila tamo kod daxy, da joj malo pravim drustvo, nek datum neocekivane bude 20.04.. Pa sta bude...
|
|
|
|