lidac0605 -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (8.4.2015 9:13:05)
|
Jutro [sm=kava.gif] Perlice,žao mi je radi [sm=hudicek1.gif]... Noema,danas je oko malo bolje,još uvijek je crveno,samo manje pa je i danas ostal doma jer ja idem u noćnu pa je sa mnom.Inače,imam sreće da nije baš često nekaj bolestan otkad smo izvadili mandule prije 1,5 god-do toga bil pod anginom bar 20 dana u mjesecu,svaki mjesec-a kad je bolestan se nekak skrpamo pa ga malo pričuva baka,koja je s nama u dvorištu,al je sirota bolesna(2 infarkta,dijabetes,operirano srce)pa nije baš više sposobna za klince,a i kćer mi je od pomoći u tim situacijama-zna mu izmjerit temp,dat lijek itd.A i sad i nije više neki problem,već je on veliki-5 god,pa nije tak komplicirano ko kad su mali... Vidim sve smo krenule gurat datume tam pred 20.4.[sm=smiley36.gif] Hipice-baš te zamišljam tam iza 13 h na poslu kak jedva gledaš [sm=smiley36.gif],meni je to bio jedan od prvih simptoma trudnoće u mojim trudnoćama,i prije pozitivnog testa,mogla sam zaspat di god i kad god [sm=jezicek.gif]zadnji put(još nisam ni znala da sam trudna),mm i ja smo stavljali dečkima laminat u sobu i veli on idem ja dole po soka,vrati se on a ja sjedim na podu,naslonjena na zid i spavam ko da je ponoć [sm=jezicek.gif] nisam ni čula da je došel [sm=jezicek.gif] Ostale djevojke big [sm=smiley31.gif] Kad će nam Daxy doć [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|