hipo -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (20.4.2015 9:03:25)
|
Svima danas sretno na pregledima i s rezultatima! daxy držim fige da se s novim doktorom slažeš bolje nego s ijednim do sada, da budete dobar tim koji će te što prije dovesti do [sm=duda.gif] chrna želim ti lijepe debele folikule i debeli i gostoljubivi endometrij! sandra sve najbolje vibrice svijeta ti šaljem i da ti beta bude pozitivna!!! Snjeguljice, baš dobro što ti put neće bit skroz grozan [sm=smiley1.gif][sm=zz_wink.png] Mene neće bit onaj tjedan iza, vjerojatno 4-5 dana. Idem na jedan teren na jug, koji ne uključuje fizikaliju, bit će mi bolje nego doma [sm=smiley36.gif] Još ne moram kuhat i pospremat nego mi sve nose, a studenti odrađuju fizikaliju oko mene, ja samo komandiram [sm=jezicek.gif]. Svježi zrak i priroda, jedva čekam. Jedva čekam njihovu papicu tamo, lani su nam jaaaako fino kuhali, jedva čekam [sm=smiley36.gif] Studenti su zaduženje za čišćenje i održavanje zajedničkog prostora, to mi je omiljeni i najbolji teren na svijetu, šef projekta je to super osmislio, vidi se da je stranac [sm=smiley36.gif] Zvali su me ko stručnjaka za neko područje pa se tako i ponašaju, ko kap vode na dlanu sam im [sm=smiley36.gif] Malo mi je tlaka ić od kuće, al tamo svaki put tako napunim baterije da se isplati. Kod nas kad nešto znaš redovno te pljuju, sa strancima mi je super raditi jer te cijene. Narednih godina ne znam koliko ću radi bebice moć ić pa ako se do kraja tjedna budem dobro osjećala, idem malo uživati. Zadnji dan moram bit u Zadru, uf što će mi to bit teško [sm=jezicek.gif] moram neki sastančić ležerni odradit. Ako muž bude od volje, možda se zaleti i on dole jer je u petak praznik, al još ćemo vidjet koliko će moć. Idem malo raditi.
|
|
|
|