daxy -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (20.4.2015 20:55:48)
|
Večer... vilić držim fige. [sm=bravo.gif] Drago mi je da si se bar malo javila. [sm=smiley1.gif] sandra jako mi je žao zbog negativne bete. [sm=smiley13.gif] chrna žao mi je što je tako ispalo. Al moraš gledat prema naprijed i nadat se najboljem ishodu. To tako ide. Imaš taj jedan folikul,sad položi sve nade u njega,pa šta bude. Ako ne uspije o tome ćeš mislit tada! noemaa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za [sm=hudicek1.gif]! Sad ćeš ti nama odlepršat na trudnićki dio foruma. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] lidac bravo za akciju! [sm=bravo.gif] perlice nadam se da je trening bio kvalitetan,treba bit u formi za seksonu! [sm=jezicek.gif] Evo,neću na dugo i na široku,napisat ću vam najbitnije s konzultacija. Inače konzultirali smo se pola sata. Doktor je jako temeljit i pazi na svaki detalj. Stvarno jedan veeeliki [sm=smiley20.gif] mu dajem. Dakle,potvrđen mi je PCOS (ovo je 3.doktor koji mi daje istu dijagnozu!). Nije klasični PCOS,al poremećaj ovulacije definitivno imam. Kaže da se to vidi iz hormonskog statusa. Ako pamtite imala sam povišene neke vrijednosti na zadnjem nalazu. Zbog tog disbalansa ovaj ciklus ćemo na mirovanje. Radimo tzv. supresiju. Sljedeći bi se hormoni trebali malo izbalansirat,pa ćemo na AIH. Trebam ovaj ciklus popit kontracepciju i doć sljedeći ciklus 8. dan na folikulometriju. Moram ponovo izvadit TSH,al u njihovom laboratoriju jer mi ovi nalazi ne vride. Oni u KBCu imaju standardiziranu metodu,pa ćemo vidit. Al kaže da mi je TSH visok,možda me stave na terapiju. [sm=smiley13.gif] Klomifen,kaže više ni u ludilu. [sm=smiley36.gif] To su mi zadaci za sada. Jako sam umorna. Tipkamo se sutra. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|