noemaa -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (23.4.2015 12:43:03)
|
snjeguljooo, welcome back! ha, si čula hipicu? neka samo ona snaja, jelda?! [sm=smiley36.gif] tako da se sigurno uskoro srećemo negdje oko trudničke ambulante, vađenja krvi, oGGT-a i sl. [sm=zz_wink.png] vilic, žao mi je što si malo potonula, ali odtuguj pa hrabro naprijed, po svomnahođenju i osjećaju. bit će sve dobro na kraju! [sm=smiley1.gif] lidac, bome si opasno zakoračila u ciklus. neka, ima da bude bingo! [sm=smiley1.gif] perlice, uživaj koliko god stigneš na GO, i od srca ti želim da ti tati bude sve dobro. mali andeo, uskoro počinje seksona i kod vas, ha? [sm=smiley1.gif] daxy, održavamo vojnike da budu pokretni, ak si na to mislila, da. [sm=smiley36.gif] jesi si malo poguglala za nekakve prirodne ljekove za alergiju koje možeš sana doma spraviti? gadno je to kad te čopi. hipo, sanjalice, trudniceeeeee[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i svim ostalim curkama pusu šaljem. mm me baš sad zvao, provjerava di mora ići po nalaze. ah, muškići... ko da mi prvi put ide po nalaze. [sm=smiley1.gif] javim vam se čim mi javi koliki je broj. ops, ispravak, javim se čim mijavi da je dvojka. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|