noemaa -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (22.4.2015 12:46:50)
|
chrna, slušaj naše ekspertice [sm=smiley36.gif] daxy, kakva je to elisa metoda? hipo, sviđa mi se ovo da si stalno na wc-u [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] perlice, vi odakcijali i sad zasluženi odmor [sm=bravo.gif] ja doma s malenim koji je dosta bolje pa čak i uživam, kao da sam na odmoru!!! jedino malo me tata opsjeda. kužim ga, fali mu društvo. ali ni ja ne mogu staaaalno biti u akciji i s ljudima. ponekad mi baš treba sat vremnea da me nitko ne dira, ne pita, ne priča.... pogotovo dok sam cijelo jutro u muvingu, ili na poslu,ili sad s malim, i onda ga strpam spavati i hoću pola sata razbibrige, rr, čitanje ili tkao nešto, i onda mi dođe na vrata i ajmo blabla... a samo hoću SVOJIH 5 min mira!!!! me kužite???? trebam mu pod hitno pronaći neku tetu da ima društvo. [sm=smiley36.gif] tako da, ako koja ima neku na umu, javite da ih spojimo. kad već ne želi u ljubav je na selu. a nagovaram ga stalnO!!!![sm=smiley36.gif] danas bila na pikanju, sutra su nalazi gotovi pa ću vam popodne znati reći. nekako sam sva optimistična i pozitivna i uvjerena sam da ću jako brzo sad zatrudnit. a kako me i hipo sanjala, sigurno će biti tako!!!! [sm=smiley1.gif] kako ste vi ostale cure? tajci, štrumfeta, vilic? viliccccccccc... navijam i dalje!!! [sm=smiley1.gif] buba, frajerice jedna, nek ti ta opuštena metoda urodi plodom. pa ćeš nam onda reći u kojem bendu sviraš!!!!
|
|
|
|