noemaa -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (15.5.2015 17:01:00)
|
lidac, draga, cestitaaaaaaaam! [sm=bravo.gif]eto, spasila si me od redovničkog života [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uživaj i bacaj tu trudničku prašinu. ako se ti i hipo spojite, možda i bude rezultata na nas ostale [sm=smiley36.gif] jupiter, irchy, želim vam ono što si i same!!! [sm=smiley1.gif] snjeguljice, ajde onda, super. i sad cista nek otputuje i onda konačno bingo! [sm=smiley1.gif] daxy, još malo, još malo. baš su te kontracepcijske zeznute. izdrži još mrvu dana!!! ja sam ok. ali sinoć imala razgovor s mm. ajme, on je opet nekako li la. jedva sam ga bila nagovorila za još jednu [sm=duda.gif], pristala, i sad opet on nekako labav. uffffffffff.... rekao mi je da previše pričam o tome. a ni pola mu ne kažem (DOBRO DA IMAM VAS ZA TO). tako da sam mu rekla da neću više ni zucnut, samo nek se ne predomisli!!! eto, vidite. on ima presing od dječurlije kad akcijamo [sm=smiley36.gif], a ja imam presing od akcija zbog nedječurlije. uf, uf. nije mi lako! ali nadam se da će se uštrcati i uhvatiti kad tad. [sm=smiley36.gif] perlice, hipo, maliandeo, bubulu, i sve ostale treutačne nejavljalice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|