noemaa -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (13.5.2015 16:04:13)
|
jupiter, nek ti je sa srećom, s jednom, ali vrijednom! [sm=bravo.gif] irchy, jesi se odmorila? predivan san, neka ti se ostvari!!! [sm=bravo.gif] perlice, pa i ove akcije dva dana prije O dolaze u obzir[sm=smiley1.gif] hipić, kao što rekoh, ovaj mjesec nema ni lažne nade. bit će da mi je tempica bila skočila jer sam bila bolesnjikava. ali hvala ti na lijepim mislima. [sm=smiley1.gif] i ajme, kako mi je lijepo slušati ove trudničke pričice. [sm=bravo.gif] bubulu, kad ono NE očekuješ M? ajd, nek ti bude odmah sa srećom [sm=smiley1.gif] ima nas, da. ima i nadam se da ćemo se polako sve početi seliti na drugi forum. [sm=smiley1.gif] chrna, i ja pijem vrkutu mjesec dana cc., kao i jupiter. 2 šalice dnevno, nezaslađene. ok. mi je. za razliku od gadne marulje [sm=smiley36.gif] mislim da ti može samo pripomoći ako ju piješ, naštetit neće sigurno. samo sam čitala da nakon 3 mj pijenja bi trebalo malo pauzirati. daxy, još jaaaaaaaako maloooo.... [sm=bravo.gif] lidac, strpljen spašen. nek ti nade ne tonu. [sm=smiley1.gif] i ja sam nedavno sanjala malu kovrčavu curicu u krevetu na katu u micekovoj sobici. pa jo se jako nadam uskoro.
|
|
|
|