Jupiter -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (11.5.2015 22:45:49)
|
Znači još jedan plusić ovaj mjesec!!!!! Danery Čestitam od srca!!! Hvala vam puno, jutros u rijeku popodne radila i evo maloprije došla. U srijedu ću se dogovoriti sa gin i reći joj za te šifre. Znam da joj to automatski izbaci... I baš sam danas ponosna na sebe :) ja, koja se grooozim injekcija sam si sama dala štopericu :) hehe, trebale ste vidjeti taj usporeni film! E sad je samo da ne pukne prije vremena. Čitala sam da je ibuprofen dobar za odgađanje ovulacije, tko zna ima li istine u tome... Ej, baš si mislim, koliko je tu faktora potrebno za uspjeh, sve same " stepenice", prvo folikul da ne pukne, pa da budu dobri, pa da se oplode, pa da se dijele, pa da se primi i u konačnici izdrži 8-9 mj... Oprostite na toliko " pa " . Sad mi se toliko toga mota po glavi.. Znači, u srijedu 13tog (hvala bogu nije petak[sm=smiley36.gif] ) ću znati detalje. I kakvi su i koliko ih je i kad je transfer. Ako bude sve ok. E jesam se raspisala... Hvala još jednom!!![sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley20.gif]
|
|
|
|