RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

noemaa -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (8.5.2015 15:56:11)

Ostatak posta (s moba sam pa znate vec...)
Jupiter,evo,bravo za ff[sm=smiley1.gif] nek ti se uskoro desi i plusic.[sm=smiley1.gif]
Mi idemo sad svekicima. Ahme kako sam umorna,miceku ilazi zub pa nismo spavali noc.danas po suncu hodala par sati,koma sam. Samo cekam krevet i odmor. [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (8.5.2015 18:48:50)

dakle....meni kasni [sm=smiley36.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (8.5.2015 21:40:53)

Kome kasni [sm=zmeden.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (8.5.2015 22:57:56)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] chrna - 08.05. [image]http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sighing-and-waiting/smileys-sighing-and-waiting-509975.gif[/image]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Barbika86 - 09.05.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] lidac0605 - 14.05.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] mali andeo - 15.05.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] daxy - 17.05. [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Snjeguljica_83 - 17.05.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] noemaa - 19.05.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] buba m - 25.05.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] perlica55 - 25.05.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] irchy85 - 26.05.

daxy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (8.5.2015 22:58:53)

Naši grafovi:

buba m - graf [sm=pikapoka2.gif]
daxy - graf [sm=pikapoka2.gif]
folletto - graf [sm=pikapoka2.gif]
hipo - graf [sm=pikapoka2.gif]
irchy85 - graf [sm=pikapoka2.gif]
Jupiter - graf [sm=pikapoka2.gif]
lidac0605 - graf [sm=pikapoka2.gif]
mali andeo - graf [sm=pikapoka2.gif]
noema - graf [sm=pikapoka2.gif]
perlica55 - graf [sm=pikapoka2.gif]
Snjeguljica_83 - graf [sm=pikapoka2.gif]

buba m -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (8.5.2015 23:01:13)

Hahahaha, a jeste mi smiješne, tko je to anoniman? [sm=smiley36.gif]

Cure moje hvala vam na zagrljajima, vi ste moje superjunakinje [sm=smiley1.gif]
Bracu su opet mrcvarili sa pretragama, ali je bio pun volje i nade da ce otkriti pa ga je valjda to držalo, nakon utednog nalaza CT-a su ga pustili doma, sa apaurinima. Provjerili su mu sve na sta su sumnjali, nisu našli ništa. U ponedjeljak ide na magnetsku rezonancu i još neku pretragu. Ja se sve bojim da je neki psihički poremećaj u pitanju, psihosomatsko nešto, jer tata nam ima dijagnosticiran i poremećaj licnosti i shizofreniju i PTSP...

daxy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (8.5.2015 23:08:17)

Večer curke. [sm=smiley1.gif]

Meni ne kasni. [sm=zz_big_green.png]

buba drž se. Nadam se da će burazu otkrit problem i liječit ga.

Sve vas [sm=smiley31.gif]. Laku noć. [sm=smiley1.gif]

buba m -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 8:17:44)

Dobro jutro curke, opet mi je grafić nekako čudan, A jučer sam osjetila tako neobičnu bol u maternici, koja je bila kao trud koji traje 10 minuta! Danas mi je tempica malo niža, a ja mislila bit će viša...[sm=zmeden.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 9:26:46)

Jutro!
Koja suša s plusevima[sm=smiley13.gif]
Sad kad krenete bit će žestoko!!!
Buba zao mi je sto sve to prolazite, nadam se da ce prava dijagnoza doci sto prije tako da se brat moze kvalitetno i pravovremeno lijeciti. Sretno!

Jupiter, strumfeta, kako pikanje i pregledi, ima li novosti, u kojoj ste fazi?

daxy ima da ti u lipnju zakasni, taman tamo za moj rodjendan [sm=smiley1.gif]

noema to ti imas neku tehniku nepriznavanja stvarnosti? O bila, akcija dobro tempirana, zasto ne bi upalilo? Budem te po turu! Pa neces valjda snjeguljicu ostavit na cjedilu[sm=smiley36.gif]

vilic kako si, jel odmaras?

tajci kako si nam ti?

curke ko zna kako nam je anamiha trebala bi rodit sada nekad u svibnju?

Umorilo me nabadat po mobitelu, koga nisam pozdravila saljem grupni pozdrav!

Jupiter -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 12:23:56)

Dobar dan!
Sad i mene zanima tko je " anoniman" [sm=smiley36.gif] daj da bar kasni sa pravim razlogom!!

Ff je super, baš me zanima kako će to funkcionirati uz ivf.
U ponedjeljak je 1 fm i onda svaki drugi dan u Rijeku. Ne vjerujem da će biti nekih konkretnih novosti, vjerojatno će mi reći, kao i inače, da vidi dosta folikula ali da su još mali. Kod mene je to malo produženo, iako se sve skratilo upotrebom clomifena. Danas uzimam zadnju cc tabletu i od njih imam baš lijepa probadanja u jajniku, lijevi pogotovo :)

Jučer mi je frendica, koja je uspjela iz 2 stimulir ivf, poslala fotku svojeg 3mjesecnog trbuha, kojeg inače ne bi bilo da nije tone duphastona :) naime, imala je u prvom tromjesečju operaciju zbog hiperstimulacije i kao šlag na tortu, hematom koji je prokrvario prilikom prvog sexa :/
Srećom, jučerašnjom slikom je potvrdila da je sve u najboljem redu uz blagoslov duphastona :) :)

perlica55 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 13:20:41)

Dan curke [sm=smiley1.gif]
Anaonimna nam diže živce, hajde ime na sunce [sm=smiley1.gif]
Hipo, anamiha se ne javlja na odbrojavanje nikako... Nadam se
da još sitno broji do poroda. Nek joj je sa srećom [sm=smiley1.gif]
Jupiter [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za frednicu, nek uživa, zaslužila
je nakon svega [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Tebi sretno s f-metrijom..
Buba, budite u akciji i dalje, skočiti će BT ne brini....
Daxy, još koji dan pilula i čekaš mengu... Nek brzo stigne,
da možete u nove pobjede...[sm=smiley1.gif]
Kod mene obilan EW iscjedak, čekam da se javi jajnik....
Idemo na vikendicu malo roštiljati s frendovima... Uživajte cure...

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 15:41:12)

Anonimna kakve su to provokacije!?[sm=jezicek.gif]

Zašto si unijela nemir u našu malu zajednicu?[sm=zz_mstickle.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 15:50:29)

Perlice,odlican teren u tebe za akciju [sm=bravo.gif]
Buba,zelim brzo poboljsanje zdravlja tvom braci i nek dalje ide sve dobro.drzite se,volite se i vjerujte u sretan ishod.
Bas kaoi jupiter,odlican je tvoj potpis.[sm=smiley1.gif]
Daxy,jos malo pa da nam krenes sa sexonom,a onda i pozdravom da ti kasni[sm=smiley36.gif]
Hipo,odmaras?
A di su nam tajci,vilic?
Svima lijep pozdravcic

hipo -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 16:16:55)

Mozda onoj neimenovanoj kasni bus ili tramvaj[sm=jezicek.gif]
Noema malo odmaram, malo cistim po kuci, subotnji ritual[sm=smiley36.gif]
Za danas gotovo ,sutra peglanje, a veceras masaza[sm=zz_spin.gif]

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 19:37:51)

Bok,curke [sm=smiley1.gif]

Ja danas cijeli dan u poslu,sutra počinjem radit(radim cijeli dan [sm=smiley11.gif]),pa sam detaljnije čistila,kćer mi danas ide u klub van slavit rođendan pa sam sva živčana,moramo ić po nju u pol 3,to ću sterat muža jer kak ću izmjerit u pol 6 bazalnu ak se dignem [sm=jezicek.gif]-nek ide on [sm=jezicek.gif]

Ja sam danas napuhnuta ko žaba,imam trbuh ko loptu,a inače ga nemam opće,bole me križa od jučer,onak ko neki pritisak i malo onak ko pred mengu...ko će još dočekat taj 14.[sm=zz_er_what.png]

Želim vam ugodan ostatak vikenda,moj će bit radni!
Pusa svima [sm=smiley31.gif]

Barbika86 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 19:57:28)

Bok cure,

Lidach sretan rođendan sa zakašnjenjem [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Crna žao mi je. Svi smo uz tebe i nadam se da ćeš ukoro naći snage za dalje.

Evo da javim da je moja [sm=hudicek1.gif] stigla. Više sreće drugi put.

Sve vas ljubim.

Kod mene nema novosti. Osim što će MM biti sad češće doma pa ćemo sad imati više šanse za [sm=rozacrtici.gif]. Idem se tušnit nakon radne akcije kod mojih i roštiljanja.

noemaa -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (9.5.2015 22:35:21)

Barbika,zelim ti da iskoristite u akcijiovo vrijeme bivanja tm doma i da urodi plodom.[sm=smiley36.gif]
Lidach,ljubomorna sam na vase ceste akcije (otkud vam toliko energije), a i na grafic koj lijepo ide u visine[sm=bravo.gif] znaju li ti klinci da zelite jos jednu bebu? Ajde,nek ti za 6 dana bude osmijeh na licu.

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (10.5.2015 7:06:50)

Jutro!

Barbika
, žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif][sm=smiley13.gif] Bitno da će ti muž biti sada više na raspolaganju...[sm=smiley36.gif]

Noema,
odmaram od silnog akcijanja, da.....[sm=smiley1.gif]Zanima me gdje je tvoja BT!? Zabušavaš, ha? Nisi dobila štrikalicu pa vršiš neki bojkot?[sm=jezicek.gif] Ajde, rekle smo da ćemo skupa odbrojavati...[sm=smiley1.gif]

Perlice, uživaj u vikendu i vikendici![sm=smiley1.gif]

Hipo
, tko te masirao? Profesionalac ili muž?[sm=jezicek.gif]

Lidac,
gotov GO...[sm=smiley13.gif] Budi vrijedna![sm=smiley1.gif]

Među nama ima mama, a danas je jedan poseban dan. Zato, sretan Majčin dan![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (10.5.2015 10:02:27)

Trudilicama koje su mame zelim sretan Majcin dan, a drugim trudilicama zelim da postanu mame do slijedeceg praznika svih mama!!![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Snjeguljice [sm=jezicek.gif] ipak moja maserka [sm=smiley36.gif] radi i s trudnicama pa mi je to super, bilo bi mi tlaka ic kod nekog drugog.

Noema snjeguljica ti je sve dobro izbrojala[sm=jezicek.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (10.5.2015 12:46:01)

Opasne ste,nema sta.[sm=smiley36.gif]
Moja tempica zabusava jer micek se bori sa zubicima pa smo prekjucer bili budni skoro cijelu noc,tak da nis od toga.a jucerkod svekica. A i ne ocekujem nis tak da mi nije napeto,sto god vi tvrdile.[sm=smiley36.gif] budem ja s daxy odbrojavalavec iduci ciklus i onda budemo obje[sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (10.5.2015 12:47:47)

Nastavak....
Snjeguljice,ti moras otvorit sezonu bebzonu[sm=bravo.gif]
Ali da mi ne prigovarate jako,evo jutros uspjeh izmjeriti.
A sad odoh jer me glava boli, sinusi me ulovili. Pusa svima

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (10.5.2015 16:26:13)

Joj,Noema,te akcije su pod mus-hoćeš-nećeš,danas moraš hahaha...kad šefica(ja) veli da je danas akcija,onda je akcija,haha!
Sretan vam Majčin dan,onima koje nisu da što prije postanu.Meni je moj junior u vrtiću napravio čestitku,a teta je napisala:"Draga mama,ti si moja ljubav,ti si moja sreća,svakog dana veća!Sve dok sunce sja,voljet ću te ja!Tvoj L...."
A mama se,naravno,rasplakala...

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (10.5.2015 16:29:22)

Moji klinci znaju da bi mi htjeli još jedno dijete,al ne znaju da je to sad aktuelno[sm=jezicek.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (10.5.2015 20:56:31)

Hej curke, evo nas doma. ... Fino smo se odmorili [sm=smiley1.gif]
Nisam niš čitala, uletila sam samo mamama zaželiti
sretan majčin dan 💐
Tipkam sutra [sm=smiley1.gif]

irchy85 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (10.5.2015 23:34:47)

Dobra vecer cure,zelim vam pozeljeti Sretan majcin dan[sm=bravo.gif]

Neka iskusne trudilice bace oko na moj grafic da mi daju svoje misljenje,jeli moguce da mi je pad temp zbog implantacije il sam zabrijala?

Pusice svimaaaaa [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>