Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (20.5.2015 7:06:49)
|
Jutro! Kuham kavu za sve nespavalice[sm=kava.gif] Čak me leđa bole od neispavanosti...[sm=zz_eek2.png] Perlice, kako trbuh?[sm=zmeden.gif] Neka te ne zeza puno.....[sm=smiley13.gif] Noema, ma vraga zaboravila[sm=smiley36.gif] Bila mi je ta cista stalno na pameti, krv mi je popila...[sm=jezicek.gif] Nakon pregleda sam imala osjećaj kad da sam se riješila prepune bilježnice, načrčkane svime i svačime i sad su mi dali praznu bilježnicu. Novi ciklus, sve čisto, izvoli pa piši iznova! [sm=smiley1.gif] Daxy, nemoj mi se umoriti previše na poslu... [sm=smiley31.gif] Irchy, kad će pasti testić? Chrna, bacila sam oko na tu medicinsku dijetu. Ok, sa svime se slažem i razumijem, ali malo mi je bezveze što se za večeru jede meso.... Ma uvijek govore da večera treba biti najlaganija.... Ali dobro, ako je djelotvorna... Sretno za dalje! Bravo za dosadašnji uspjeh![sm=smiley1.gif] Cure, hvala vam na podršci!!![sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] ----------------------------------------- Čujte ovo, freaky totalno...... Sjedim u čekaonici jučer i gledam sliku svoje cisturine. Dr. mi ju je isprintao, ali tek sam jučer bacila oko na nju jer me toliko isprepadao da mi nije ni palo napamet gledati sliku. I gledam i gledam, vidim ja nešto veliko crno, to je cista, ali vidim i nešto drugo. Sjene maternice su tvorile sliku - bebe! Naozbiljnije vam kažem, vidi se glava iz profila, oko, nos, usta pa čak i ruka....[sm=zz_eek.png] Koja igra sjena, nevjerojatno.....
|
|
|
|