hipo -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (20.5.2015 15:42:20)
|
Uvjek se raspišete kad ja ne mogu do kompa, onda imam pošteni domaći rad pohvatat vas [sm=smiley36.gif] Ovo za MPO i BMI sam i ja čitala da mora sve štimat prije postupka, mislim da je moj bio 21 prije trudoće. Sad se ne zamaram s kg, ako je doktor zadovoljan kako izgledam i koliko sam teška, onda sam i ja [sm=smiley36.gif] Super mi je to što me prošao umor i nemam nikakvih razloga za mirovanje, tako da smijem radit svoje vježbe za leđa i mrdat po orbitreku. Morala sam po njegovom naređenju smanjit na orbitreku otpor na minimum, a od vježbi izbacit trbušnjake, sklekove i neke divlje vježbe di napirem trbuh. Drugo smijem, al serije od 10 pa pauza i sl. Dodala sam tri vježbe koje su dobre za ligamente koji se jako rastegnu i mogu bolit u trudnoći. Jedna mi je od njih super: moraš legnut na strunjaču, bez jastuka, ravno legneš, blago raširiš noge i ruke. I to je vježba [sm=smiley36.gif] zakon. Ležim ja tako i dišem i pitam se čemu sve to, al me totalno opustilo i glupi me ligamenti više nisu bolili nakon toga[sm=smiley36.gif] Lidac meni je ten par tjedana super, onda u par dana podivlja... nisam nikad uspjela skužit zašto je takav, hormoni su mi svi ok, ne znam jel mi nešto od hrane smeta ili neka kombinacija namirnica....Malo se popravilo stanje od kad idem redovno kod kozmetičarke. Sada me smije samo s običnom vodenom parom napariti i ne smije koristiti onaj aparatić za dubinsku dezinfekciju nakon čišćenja, al mi se zato oduži dugotrajnijom masažom lica, dekoltea i ruku nakon čišćenja. irchi temperatura ti izgleda genijalno, slažem se u vezi testova, moj je 28 dana nakon ovulacije još uvijek bio jadan. 17 DPo (imaš u albumu) je skroz jadna i blijeda pa sam čekala još 10 dana kao da imam za uspomenu pošteni test. A ono bez veze.... ne kužim zašto, čitala sam po internetu da ima žena koje nikad ne ugledaju jako tamnu crtu na testu. chrna bila je jednom na tv emisija o takvoj dijeti i uspoređivali su njene rezultate s nekom običnom dijetom, ovi slični tvojoj su isto jeli za večeru meso, i na prvi pogled mi je sve zvučalo nelogično, na kraju su imali puno bolje rezultate, nisu se osjećali umorno i gladno. Vjerujem da je sve u kombinaciji namirnica i omjeru unosa i potrošnje kalorija. Drago mi je da si mi ti zadovoljna sa svojim napretkom i držim fige da ostvariš svoj cilj! bubulu da te pošaljem kod moje mame, od tamo se svaki put vratim doma s kojom kilom viška. A sve nešto laganini kuha pa me prevari svaki put [sm=smiley36.gif] danery ne znam ti za citrofit [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|