Jupiter -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (21.5.2015 22:38:44)
|
Noema, sve čestitke tvojoj seki! Tako mi je drago kad netko uspije sa aih, da ne dočeka ivf i sve što on nosi sa sobom. Sad Noema čekamo, jer sigurno si nesvjesno i ti čekala seku :) sad kad je bebac na putu i ti ćeš :) :) ♡ Kolegica sa posla je već na prvom aih uspjela, poslje se vratila na job i nakon 2 mj trudna, prirodno... uvijek se smijemo da je sad trgovinu otvorila i da će jedno za drugim! [sm=smiley36.gif] Kazimira, u pohod na treće? :) Imam osjećaj da ćeš ubrzo na trudnicku temu.. Kaže se, ono što se desi jedanput, možda se nikad više neće desiti, ono što se desi dvaput, deset će se i treći put :) Sretnooo! Danas sam na poslu zamolila jednu trudnicu, stalan kupac, da me uštipne ne bi li mi prenjela malo trudnicke, želje, prašine...a kolegica sa posla je donijela masku, original iz afrike, maska plodnosti po kojoj, ona vjeruje, je ona uspjela 3 puta zatrudnjeti..ostala sam bez teksta.. Eto kako mi trudillice utječemo na ljude oko nas. Ma, samo da me ne žale i da me se okane savjeta...jer ima ih, božesačuvaj [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|