noemaa -> RE: Odbrojavanje svibanj 2015. (22.5.2015 12:56:58)
|
irchy, kakav ti je to test? mislim, neki kineski ili iz dm-a? oni iz apoteke su ti najsigurniji. kupi si njih. ak ne možeš do jutra izdržat, odi si po one za pišanje cijeli dan. [sm=smiley36.gif] navijam i dalje dok god je tempica ovak lijepa, a gđe nema na viidku. pogotovo kad cice tako jako bubre [sm=smiley36.gif] snjeguljice, obavezno i tebi jedna roda sad! [sm=bravo.gif] buba, ajd, dobro da ste riješili probleme. [sm=bravo.gif] hipo, zima je i kod nas. ja na duge rukave sad još i ogrtač stavila. [sm=smiley36.gif] perlice, stvarno s vipoom imaš neku tajnu vezu. [sm=smiley36.gif] daxy, mislit ću na tebe u pon! i odmah da javiš kako je bilo! [sm=smiley1.gif] ima da bude bingo ovaj AIH!!! bubulu, vidim da nas ima više koje cc.u isto vrijeme krećemo s radnom akcijom [sm=smiley36.gif] nek upali ovaj put kako treba!!! [sm=bravo.gif] jupiter, u kojoj si ti fazi sd? iščekivanje, jelda? nek abude slatko [sm=smiley1.gif] ja danas bila kraće na poslu tako da sam već doma, nahranila malog pokakanca i stavila ga u krevet pa odoh sad i ja na čitanje i spavanje. e, je li moguće da mi je zbog vrkute slabija menstruacija i da me nije niš boljelo na početku zbog čajeva???
|
|
|
|