daxy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (8.6.2015 13:10:21)
|
Dobar vam dan,curke... Najprije da vam kažem da me mobitel mogao ubit! Već neko vrime mi poklopac malo "puše",ja sam mislila da je popustio s vremenom,međutim kako mi to postalo sumnjivo ja otvorim poklopac mobitela i vidim da je baterija po sredini zadebljana. Napuhala se! Pitala prijatelja koji se razumi u te stvari,kaže ni slučajno punit i riješi ga se čim prije jer ti može eksplodirat u facu. Tako sam vam je ostavila to govno po strani još jučer da se ne dogodi što. Najgore šta bih ga ja stavljala punit kad bi išla spavat na nekih pola metra od glave. Zamislite da je eksplodirala baterija,mogla me osljepit. Danas sam dobila novi! [sm=smiley1.gif] Kako sam u mailu imala kontakt od hipo još od one moje nagradne igre na brzinu sam joj s MMovog mob napisala mail,samo da ne vičete na mene što se ne javljam. Nisam znala hoću li odmah danas kupit mob ni kad ću bit doma. hipo još jednom veliko hvala. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Drage curke,provjeravajte te baterije,zlu ne trebalo. E sad,ja sam vam popišala deeebeeeli minus na glupom kinezu! Najprije sam jutros mjerila BT i kad sam vidila da je 37 poveselila sam se,samo da bih 5 minuta kasnije dobila hladan tuš. Da se ja ne zezam s tim glupim testovima,idem lijepo vadit Betu,pa ću bit sigurna. 2 osrednja testa koštaju ko jedno vađenje bete,od tih testova samo sijede dobivam,a s betom barem znam na ćemu sam. I dalje imam pritisak u maternici,mučninu i sve one simptome koje i inače imam prije [sm=hudicek1.gif]. Mući me jedino što mi je čak i na Duphastonima BT padala 2 dana prije [sm=hudicek1.gif],a sad je još i viša nego jučer... Znat ćemo sve sutra,neću se zamarat ni razbijat glavu o tome. [sm=smiley1.gif] Sad idem vidit što sam to propustila,pa vam tipkam... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|