Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (6.6.2015 8:21:49)
|
Jutro![sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Kava popijena, već je vruće, ljeto je stiglooo!![sm=smiley1.gif] Perlice, nemam simptomčića. Već bih ja vama prijavila...[sm=smiley2.gif] Spomenut ću da sam imala grčeve već na 5 DPO. [sm=zmeden.gif] Znam da ne mjeriš BT, ali valjda je bila O?[sm=zmeden.gif] Sad slijedi slatko iščekivanje! Daxy, [sm=nosecka.gif] naša![sm=smiley1.gif] Hipo, iz grafa se ne može ništa izgatati, opet sam gledala arhivu u FeFe-u i ima svačega....[sm=smiley17.gif] Buba, mlatni muža bilo čime![sm=jezicek.gif] Barbika, šaljem ti pozdrav, s napomenom da nam se češće javiš, sad kad je toliko lošeg iza tebe... Bila sam na moru jučer i prekjučer, umočila noge i vodom osvježavala tijelo, ali to je to. Ipak je to meni mrvicu prehladno, a mislim i za E. Još dva tjedna ćemo čekati jer more jest 23 C, ali neka još zagrije. Sudeći po tome kako sunce prži, brzo će to! Danas moramo u kupovinu za E.: sandale, kapa, kupaći.....[sm=zz_spin.gif] Imam predosjećaj da će lipanj biti pun [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|