daxy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (4.6.2015 8:55:43)
|
Jutro,cure. [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Ja već popila kavicu. [sm=smiley1.gif] kiar žao mi je što se i tebi to dogodilo. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] IZVORNA PORUKA: perlica55 Daxy, samo ti papaj, da nam budeš debelaaa [sm=nosecka.gif] Neću ja bit debela. Ja ću bit elegantno popunjena [sm=nosecka.gif]. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] irchy drž se. Joj te vene znaju bit neugodne i bolne. Ja imam jednu na nozi na pregibu iza koljena i kad dugo stojim otekne i boliiii... [sm=smiley13.gif] Jupiter joj,jel to privremeno? Brzo se vrati nazad! noemaa kod nas puhalo cijelu noć,a evo sad pomalo smiruje. snjeguljice vidim BT i dalje raste. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] perlice lipo se odmori! Koliko još si na moru? lidac lijepo od tebe što još navijaš za nas! [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: daxy 0. i 1. DPO dan sam povremeno osjetila nekakve mjehuriće (kao ono kad kroz slamku pušete mjehuriće u čašu) u maternici. 2. DPO "umor"(nije bol,nego neugoda,kao kad ste umorni jako) u leđima i povremeno zatezanje maternice. 3. DPO povremeno zatezanje u maternici,mučnina,pospanost. 4. DPO (danas) isto što i 3.DPO. Dodajem i bolne,nabrekle i osjetljive grudi 5. DPO lagano zatezanje u maternici,opet "umor" u leđima i dalje grudi osjetljive. 6. DPO opet leđa,a ovaj put i pospanost. Grudi nabrekle,al nisu više osjetljive. 7. DPO Nebrekle grudi. nastavak: 8. DPO povremeno pikanje u lijevom jajniku,umor. 9. DPO nakakvo žarenje u maternici (trajalo nekih 10 sekundi),jajnik opet bolucka,mučnina iza ručka i pospanost. 10. DPO mučnina odmah poslije kave,evo vas pozdravlja moj jajnik pik pik pik. Od 6 DPO grudi nabrekle,al ne bole... Eto vam moji simptomi za dobro jutro. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] P.S. Stalno zaboravljam napisat,jutros sam se probudila u WC u 6 sati,pa sam opet zaspala do 7 kad sam mjerila BT,nisam baš sigurna da je pouzdana ova od 37.0 stupnjeva. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|