lidac0605 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (3.6.2015 7:20:07)
|
Ola,curke [sm=kava.gif] Noemice,sretan put u Liku [sm=smiley1.gif]...ja sad imam samo ružna sjećanja na Liku jer sam prije 2,5 mj išla tam na sprovod kolegici s posla s kojom sam bila dobra [sm=smiley19.gif]...tempica ti je super,ja mislim da nema veze kaj si nastavila mjerit bez tresenja kad mjeriš sa živinim,on je najpouzdaniji i pokazat će tempicu onakvu kakva je. Ja kafendišem od 6 sati...nikak ja na zelenu granu s tim spavanjem po noći.A po danu bi onda spavala svako malo... Naravno da mi je danas proslinio neki smećkasti iscjedak od tih briseva jučer...to sam i mislila da bude jer sam jučer odmah vidla kad mi ih je uzeo da je na jednom svježe krvi,znači oštetio je tu nabreklu sluznicu...inače-napuhnuta i dalje,svaki dan,cijeli dan,imam jedne hlače koje mogu zakopčat jer su mi prije trudnoće bile prevelike oko struka,a sad su mi onak-na knap,povremeno mi sve smrdi i ima preintenzivan miris,slatko ne mogu ni primirisat(od onoga kaj ja smijem jest),al bi zato mogla jest meso do iznemoglosti,sise sve više bole-sad mi ih je već problem i obrisat nakon kupanja,al su i narasle [sm=smiley36.gif]-više ne stanu u moje dvojka grudnjake [sm=bravo.gif],prištava sam više nego u 13.godini[sm=jezicek.gif],ostalo sve 5 [sm=jezicek.gif] Danery,sretno danas na pregledu,javi kak je prošlo [sm=bravo.gif] Daxy,odličan skok na grafiću [sm=bravo.gif] Ostale spavalice,di ste,kak ste?
|
|
|
|