danery -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (5.6.2015 17:00:08)
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Danery,svaka ti čast,koja pozitiva...znam da se sad tu nemre niš,al svejedno...[sm=smiley13.gif] a lidac,a šta sad,jedino što mogu je sjest napol ceste i čekat što će me opalit,ak ćemo u jadanje i samosažaljenje....a bome imam super izbor,cesta sa 4 trake,s obje strane je i tramvaj,a ak me štogod od toga ipak za neko čudo promaši,sreća pa su nam uz kuće smontirali i biciklističku stazu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sad mi samo koma zbog male jer bi se sirota igrala,a ja komirana jer me baš počelo boljeti,pa se valjuškam ko knedla u prezlama [sm=zz_redface.png] al ajde,neka prođe još par dana,sveki i mm su kod kuće pa malo više oko nje će biti i proći će valjda.... sad nas zabavlja deda,negdje prije je imao neki moždani,što li,i otada ko podivljao-mora mirovati više neg' ja,al jok!!,nakrka se tabletama,pa ode na dravu i svaki dan potraga za njim,samo čekamo da na radiju jave da ga je drava negdje naplavilana obalu [sm=smiley22.gif] [sm=zz_redface.png][sm=zz_timebomb.gif]
|
|
|
|