daxy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (1.6.2015 20:11:29)
|
Večer,curke. perlice ja volim Dubrovnik,al sve ranije i ranije zagužva. A ja baš volim kad je mirno. lidac sad kad si spomenula svoju profesiju,mogu te nešto na PP pitat? [sm=zz_biggrin.png] Sretno sutra kod gin. [sm=smiley1.gif] kazimira nek je sve prošlo tako,al za svaki slučaj pratite da se ne bi upalilo. Eh,i bolje da ne kužiš grafove,ne daj Bože da ti zatrebaju. jupiter obećajem da ću do ponedjeljka samo pozitvne misli širit. [sm=smiley36.gif] chrna super za ugodan vikend! E da nam je više takvih dana,ha? bubulu supatnice. [sm=smiley36.gif] Ja sam drastično smanjila te cigarete. Još si sama motam one male,a to mi se često ne da,pa sam i tu ušparala pluća i ostale organe. Često se zabavim nečim pa su mi ruke zauzete i na kraju dana kad zbrojim popušim duvana koliko stane u 5 velikih cigareta. Pričala sam i sa svojom ginekologicom,nije mi zamjerila tih 5 cigareta. Otkad sam krenula na konzultacije za MPO nikad i nitko me nije pitao jeli pušim. [sm=zmeden.gif] Mene je iskreno sram te navike. [sm=zardeva.gif] Trudim se koliko mogu. Ne pušim u autu,na ulici,a često ni kod prijatelja,svekrve,neke rodbine... A u zadnje vrime izbjegavam zapalit i ispred MM. Neugodno mi. A nek se ljuti koliko hoće tko god hoće nema mi ništa gore nego vidit trudnicu kako puši ili malu djecu u zadimljenim kafićima. Ja taj smrad neću prinit svojim ustima u trudnoći i to sam si obećala (sebi samoj). Međutim sav ovaj stres koji proživljavamo nekako traži te hebene cigarete više nego ikad i to je jako žalosno. [sm=smiley13.gif] Eto istresla ja dušu. Pa sad me osuđujte što pušim,znam da imate pravo. [sm=smiley13.gif] danery ajde još malo i gotovo s Duphićima! noema hvala na pitanju,super sam. [sm=smiley36.gif] Samo jedem po cile dane. [sm=smiley36.gif] Vidim fini skok na grafu. Neka neka. [sm=bravo.gif] hipo samo ti lijepo planiraj i odmaraj. Ala gušta i ja bih takoooo. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|