noemaa -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (28.6.2015 10:53:10)
|
maliandeo, jako ti želim [sm=rozacrtici.gif] nek ti instinkt bude nepogrješiv!!! snjeguljice, baš lijepo za redobite akcije. ma moraju uroditi bebačem. mislim, ak ne, onda je stvarno svijet poludio [sm=smiley36.gif] anastasija, nadam se da i ti akcijaš na veliko, da te tm ne zafrkava. [sm=smiley2.gif] perlice, izdrži... još je manje od 24 sata do nalaza!!!! [sm=smiley1.gif] curke, ja mislim da ću malo rjeđe na rr. jednostavno jer se i nemam previše čemu nadati dok mm ne promijeni stav o BD. mislim, preopterećena sam hoćemo li se stići keksnut u tih par dana prije O. jučer sam malenog malo duže uspavljivala i onda kad sam došla on je bio preumoran, blabla... ej, ne da mi se!!! baš sam se izbedirala i pobrala u dnevni se smiriti. onda je on došao pa smo pričali. lijepo sam mu otvoreno rekla da ne mogu svaki mjesec biti na živcima hoćemo li uspjeti ubosti koj dan kad su mi plodni dani samo zato što on "ne smije znati" za te dane jer ga to stresira. e, pa, mene stresira to što ne znam hoćemo li odraditi ili ne. jer jedan dan je umoran, treći bolestan, četvrti na putu, onda bi htio peti, a peti je taman prošla O i onda sam JA živčana. eto. i onda me pitao: ok., šta predlažeš? ne znam više ni sama. pokupšavamga razumjeti, ali od toga nema ništa. onda me pitao kad su mi plodni dani. rekla sam mu do utorka. pa ako hoće me zaskočiti ovih dana, dobro, ako ne isto i ćao. tako da curke, budem upisivala tempicu još ovaj ciklus, čisto da si pratim O. ali mislim da ću se manje javljati, makar ću vas redovito čitati i navijati za sve vas!!!! pusa, drag, budite mi dobro! (bit ću i ja, samo trebam malo vremena). [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|