Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (30.6.2015 8:17:42)
|
Jutro! Perlice, ako doktor kaže da je beta ipak u redu, onda ćemo mu vjerovati. [sm=bravo.gif] Neka i dalje sve ide kako treba.[sm=smiley1.gif] Dragana, dobrodošla! Daxy, Noema vama je O označena. Još malo i ja ću dobiti crvenu crtu, ali to je to, seksona je završena, sad slijedi čekanje... Eternity, odmarajte i uživajte, tako da najesen puni snage idete po [sm=duda.gif] Vilić zuba, u prvi mah nisam vidjela 2. crticu, ali kad sam spustila glavu i gledala iz žablje perspektive, onda sam vidjela sjenu sjene. Držim fige da si test jutros ponovila i da se [sm=rozacrtici.gif] videeeeeeeee!!![sm=smiley1.gif] Jučer je E. dobila temperaturu pa smo bile cijeli dan kući.[sm=smiley13.gif] Zadovoljile smo se malo s balkonom. A čudo jedno koliko se posla može napraviti kad je žena kući i ima viška vremena! [sm=jezicek.gif]Nisam ne znam koliko čistila, ali preletila sam sve pomalo.[sm=smiley36.gif] Šaljem svima [sm=smiley31.gif] P.S. hvala na čestitkama za godišnjicu. Ovih par dana sve se spojilo: godišnjica, GO, plodni dani.[sm=zz_biggrin.png] Da sam htjela, nisam mogla to naštimati.[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|