daxy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (29.6.2015 18:27:08)
|
Dan,curke. [sm=smiley1.gif] Ja o cijepljenju neću raspravljat,osobito ne na ovom dijelu foruma. Imaju PDF-ovi za takve teme. Samo potpisujem lidac vezano za odbijanje liječenja (generalno,ne MPO). Ja i ona smo se već jednom i složili na ovu temu. [sm=smiley1.gif] anastazijanemoj se ljutit,samo bih upitala: Ako u načelu ne podržavaš MPO,kako ti to može biti opcija? Nije zlonamjerno,stvarno me zanima. Moram samo još nadodat da se IVF i IUI jednostavno ne mogu uspoređivat s liječenjima lijekovima (antibioticima recimo),operacijama,pa ni cijepljenjem. Ne bih to nikad uspoređivala. Postupci su zasebna priča i poštujem tuđi izbor dokle oni poštuju moj. danery super za [sm=hudicek1.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Brzo u pravljenje bebice? [sm=zmeden.gif] Ako se ne varam već ste dobili zeleno svijetlo? noemaa ne smeta mene ovaj vjerski dio,više me smeta što izvrću podatke i prodaju se kao alternativa MPO. Pored toliko stručnjaka s diplomom u Hrvatskoj i naših divnih doktora meni ne pada napamet okrenut se "stručnjacima" s tečajem i doktorima u Irskoj s kojima komuniciraš jednom u 3 mjeseca (ako i toliko) preko Skypa. Sve što su napravili je dali neko fancy ime svemu ovom što mi same radimo,dodali kojeg doktora,obučili par ljudi za pračenje ciklusa i stavili to sve na tržište. To je moje mišljenje. buba m žao mi je zbog susjede. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] To je jako tužno. eternity draga,tako mi je drago da si se javila! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Odmorite,napunite baterije i puuuuno sreće vam želim kad krenete s postupkom. Nadam se da ćeš nam se javit s dobrim vijestima! [sm=bravo.gif] perlice fina je beta! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jedva čekam ponedjeljak! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] vilić ja 5 puta otvaram link,al nema slike. [sm=smiley13.gif] Ako ti vidiš [sm=rozacrtici.gif] ja ti vjerujem! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Čestitam! [sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif] Ja dobila onu kremu na nagradnoj igri! Baš sam sretnaaaa! [sm=zz_dance.gif]
|
|
|
|