Jupiter -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (12.7.2015 8:55:34)
|
Dobro jutro! Lidac iskreno, nadala se jesam ali da baš bude 15 js ni u ludilu! Ali sam i primala veliku dozu, duplu od te moje koja je dobila hiper, ali njoj je dijagnosticiran pcos. Po zakonu, ako sam dobro shvatila, smiju oploditi samo 12. Da li zna tko vrijedi li to još uvijek? Perlice, imaš pravo. Ta prijateljica je imala samo 3 js. Sjećam se kako je bila razočarana A eto, opet je nastupio hiper. Pretpostavljam da su tu i trudnicki hormoni igrali ulogu. Nisu mi ništa rekli za utrice ali ja sam ih počela uzimati... Danas me kao manje boli ali nisam mogla obaviti " veliki" posao na wcu [sm=smiley13.gif] moram popiti brufena pa će valjda bit bolje.. Anastasija hiper, ili hiperstimulacija je pojačan rad jajnika gdje može doći do naglog nakupljanja tekućine i u njima ali i u plućima te mogu narasti i ili se uvrtati oko sebe i podignuti se visoko i ta bol je nešto što nikom ne želiš. U onim krajnjim slučajevima ako se ne liječi kako treba ili na vrijeme može dovesti i do smrti, no to su stvarno rijetki slučajevi ali opasnost je stvarna. Ovo je moj opis jednostavnim rječnikom pa ako te zanima više ima boljih opisa i na internetu. Nadam se da je kod vas pao neki sex on the beach [sm=smiley36.gif] Chrna i meni je, A i Daxy cista pokvarila taj isti ciklus ali već onaj sljedeći je bio u redu. Tako će biti i kod tebe. Vidjet ćeš. Koliko ono jedinica Puregona ćeš uzimati dnevno? Mislim na tebe i voljela bih da i ja i ti nakon ovog bockanja zaključimo ovu priču jednom za uvijek. Penzioneri, ha? Onda smo i ja i mm isto tako penzici[sm=smiley36.gif] Iskreno, ovdje više ni nemaš gdje izaći, sami klinci i problemi zbog njihovih hormona, pa je uvijek ili kakva tuča ili je jurcanje autom i samo ostarim od brige..neću i ne treba mi to. Ako ikad budu napravili nešto A da mladi od 21 ne mogu unutra i da bude neka normalna atmosfera, onda ok :) do tada su ipak najveći gusti bas ono što si nabrojala. Noema zao mi je sto tm muči imunitet. Nadam se da će ti bar biti poslušan :) makar da zajedno proučite sto bi to moglo biti što će pomoći. Ali sa njima zna biti teško, prava djeca.. Leilani ako te kopka radije se testiraj nego da se mučiš sa tom mišlju. Nadam se da će biti sve ok. Daxyyy gdje si nam ti? Radiš i vikendom? Vidim da je došla [sm=hudicek1.gif] Ovaj mjesec se ide na iui? Da li znaš kad će biti prva fm? Sve ostale cure koje nisam spomenula grlim i nadam se da da je sve u redu i da uživate!
|
|
|
|