noemaa -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (9.7.2015 21:52:04)
|
lidac, šta je to double test i zašto se radi? neka sve prođe kako treba! [sm=smiley1.gif] dragana, da, beta je beta. baš mi je žao. ćuvaj se, drži se.... na kraju ćeš ipak biti pobjednica, kad - tad! hipo,jaoj, mogu samo zamišljati i s nostalgijom se sjećati tih šetnjica i grba po trbuhu! preslatko, fotkaj si to ako ikako stigneš [sm=smiley1.gif] perlice, nema ama baš nikakvih simptoma!!! ali taj dan kad treba stići [sm=hudicek1.gif] idem na izletić ligurijom tako da ću biti dobre volje ovako ili onako. [sm=smiley36.gif] i ti si loše spavala sinoć? ja katastrofa, nadam se puno boljoj noći!!! mali andeo, žao mi je! ali još koji dan pa u nove akcije [sm=smiley1.gif] jupiter, ma svu sreću ti želim s postupkom!!! SVU! folikulića ima, neka budu plodonosni [sm=smiley1.gif] daxy, kakvo je stanje? nek zločestoća izđe van i više se ne vrati.... buba, kako je brat? drži se! odoh sad na spavanac. ako koju nisam spomenula, znači samo da mi je glava tak umorna... a mm OPET zakurio 38.6!!! dobro da nije sexona!!! luda sam. naredila sam mu početi neke vitamine gutat jer ću spaliti ovako. [sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif] pusa svima!!!
|
|
|
|