Jupiter -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (10.7.2015 11:05:33)
|
Dobro jutro! Napokon doma! Nikad nisam imala u ovo vrijeme godišnji, zbog naravi posla i sad sam odlučna, bez obzira na ishod, uživati ću svaki dan! Na temi IVF sam pisala detalje pa kad stignete i koga zanima nek škicne [sm=smiley1.gif] Uglavnom sutra je aspiracija. Daxy imaš pravo. Taman se poveselimo nekoj radosnoj vijesti, kad ono, post poslije, tuga i žalost... Nadam se da te cista pozdravila zauvijek i da će sad biti to taj mjesec radosti i veselja! Buba javi što je bilo sa bracom. Tako mi je teško kad čujem da nam padaju tako mladi ljudi. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Lidac bebac je waaauuu! Sve se vidi! Tako mi je toplo oko srca...ahhh Al ginic bi mogao biti ipak malo pažljiviji, žao mi je. Imala sam i ja jednog, tad mi se maternica zadignula i gospon doktor odluči gurnuti ruku! unutra da je namjesti...plakala sam koliko boli, na kraju je odustao, ništa nije napravio osim sto me još danima poslije bolilo [sm=smiley13.gif] Snjeguljice i meni se sviđa tvoja bt :) Uh to iščekivanje i nada......Kako se osjećaš? Noema ugodan provod sa frendicama! Da vam bude sve savršeno i da napuniš baterije![sm=smiley1.gif] Hipo i tebi želim što i Noemi. Da nam se vratiš sa puta Sretna i zadovoljna i da ti se želja ispuni oko plusica! Dragana čitala sam i ne vjerujem...Nikako mi nije jasan plus na testu i beta 0...Don''t get it... Držim fige da se desila velika zabuna u labosu! Perlice, draga, nije mi žao što te muči piskanje i sve te trudnicke tegobe[sm=smiley36.gif] Naravno, sve dok je u normali...i jedva čekam da te mališa počne pozdravljati iznutra! I da se žališ i na to [sm=smiley36.gif] Chrna kakvo je stanje kod tebe? Tako sam se nadala da ćemo biti tu negdje sa terapijom... Baš me ljuti što je vještica odbila doći i što si isprepadana sa tim markerom. Nadam se da ćeš se javiti sa dobrim vijestima. Možda dobiješ kontracepciju prije terapije. Ne znam. Molim te javi se... Znaš onu pjesmu, nije sve tako crno.... Strumfeta, Kazimira, VilicZuba, Anastasija, Irchy, Mali anđeo, Papučica, Tikica [sm=smiley31.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|