chrna -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (8.7.2015 11:40:29)
|
Sad sam zvala sv.duh tamo se radi ujutro bez narudžbe, nalaz gotov kroz 8 dana, jedva sam dobila vinogradsku, tamo se isto radi bez narudžbe nalaz gotov za dva dana, pa sam zvala xy poliklinika i mislim da ću ići vaditi odmah sutra te markere, u Bayer 160 kn nalaz gotov isti dan. Nadam se da neće bit neka frka , al stvarno mi je već svega dosta . Fakat je to [sm=zz_poop.gif] s tom neplodnosti i s tim svim. Sad sama sebe preispitujem pa ja već godinu dana samo o tome razmišljam, neznam se nosit s nekim stvarima u banani sam skroz . Nemoj se živcirat, onda bude još gore , al ljudi ne razumiju da se jednostavno ja nemogu isključiti i ne živcirat se. Baš sam loše, ne osjećam se nikako. Za druge idem glavom kroz zid, svima ću pomoć, bit podrška, hodat po doktorima, ma sve, al za sebe sam totalna nula. Totalni papak, i jednostavno se neznam nosit s lošim vijestima. Neznam kako to promijeniti, bit pozitiva???? I jesam, bila sam, prva dva puta, kasnije samo tonem u razmišljanju, neznam dal me razumijete, al stvarno se jako loše osjećam.
|
|
|
|