hipo -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (21.7.2015 14:46:55)
|
Jupiter, zao mi je sto ti je prijateljca morala tako rano na carski! Drzim fige da bebica bude jaka i veliki borac! Odbrojavam tvoje dane od transfera ko da su moji. Jako, jako zelim da ti upali ovaj put! Snjeguljice sad sam se sjetila da mi je Fe jednom davno dok sam bila mlada studentica, u proslom stoljecu[sm=jezicek.gif] zeljezo bilo na granici, pa mi je dr dala tabletice da zivnem. Ja sam ok, nesto mi je malo vruce, pitam se zasto[sm=smiley36.gif] bila sam danas kod dr. Izjvjestaj je tamo na jesenskim bebama da tu ne gnjavim koga ne zanima. Chrnadrzi fige da je to gdja vjestica pokucala na vrata. Baš te ugnjavila, as ovom vrucinom nije lako ni najbezbriznijem covjeku ostat skuliran, pogotovo kad te nesto muci. noema znam da je vruce, al nemoj mi se uljenit, odrzavaj kondicij za napad na muza kad dodje s puta [sm=jezicek.gif] Perlice drzim fige da se stolica izregulira. Mene to izludjivalo u pocetku. Pomogao mi je Mg direkt, u granulama i onaj fuj sok od sljiva iz DM-a. Drugo nista, ne znam sta nisam probala od dozvoljenih stvari. Netko te litao za multivitamine, meni su ih dali tek nako 12. tjeda, sad ne uzimam nista, sutra idem na pretrage da provjerimo Fe da ne pijem napamet. Svidja mi se sto dr voli provjeriti ne sopa me tabletama bapamet. vidim da je kod daxy temperatura postojana, nemoj da te gosti ometu u akciji [sm=smiley36.gif] Idem se druzit s ventilatorom [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|