hipo -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (23.7.2015 10:10:32)
|
Jutro skuhane drage moje trudilice i navijačice s bebicama u škembi! Super sam spavala, nijednom piškila [sm=bravo.gif] al me dotuklo uć u auto i iza auta doć do ureda (hodala cijelih 30 metara ukupno). Groooozno je! Sinoć je u 10h na balkonu bilo 34. Pa to nije normalno, ne sjećam se da je ijedno ljeto bilo ovako vruće i da je ta vrućina tako dugo trajala. Nijedno ljeto mi nije falila klima doma, sad mi bome fali. Hodam po stanu s ventilatorom i premještam ga za sobom [sm=smiley36.gif] Jupiter, jesi mi malo bolje danas, još koji dan pa ćemo se veselit tvojoj pozitivnoj beti! Mora nakon svih sr...nja doć nešto lijepo. Chrna kako vještica, jel puno gnjavi? perlice mene su negdje oko 9 tjedna isto prestale bolit cice i onda u 10 mi je prestao umor i spavanje od 12 sati na dan. Umrla sam od straha. Sreća da mi je bio pregled koji dan nakon toga pa sam vidila da je sve ok. Cicobolja mi se više poslije nije javila, samo što kipe i rastu, morala sam kupit dva broja veći grudnjak. Lidac za sada su mi svi nalazi bolji nego prije trudnoće. Ko da mi je trudnoća trebala da mi se sve izbalansira [sm=zmeden.gif]. Vidit ćemo što kaže krv, jetra, Fe i urin danas, je li još uvijek tako. Jadne moje vene, izgledam ko narkoman. Ovaj tjedan ukupno 5 uboda! Al bude prošlo i to, samo da sve bude ok. Držim fige da ti ogtt bude ok, i da ti ne bude zlo poslije. Snjeguljice kako Ema? jel se kupate? noema jel se zagrijavaš za mužev povratak? buba ima li novosti s tvojim bratom, jel se oporavlja? irchy vidim da graf nisi updejtala od ponedjeljka, nadam se da vještica nije došla i da negdje u tajnosti slaviš plusić! štrumfeta, vilić jel sve ok? mali andeo ako sam dobro zapamtila na GO si sada, pokrivaš ovulaciju, samo uživaj, a poslije čekamo izvještaj [sm=smiley36.gif] daxy se pretpostavljam kupa i hladi kraj mora, neka, svima treba odmor [sm=morje.gif]
|
|
|
|