daxy -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (26.7.2015 22:24:03)
|
buba kakvo je stanje s bratom? Jesu otkrili problem? [sm=zmeden.gif] pumba ne znam jeli čitaš ovo. Šaljem ti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Znam da uživaš u svom haharu. To si i zaslužila. Kad sam nedavno bila dolje na jugu,sjetila sam te se i gledala svaku mamu s kolicima,ne bih li te prepoznala,da te izgrlim i izljubim. Meni fali stara garda,al mi je drago da niste na ovim temama više. [sm=smiley1.gif] mali andeo kako provodiš Go? [sm=zmeden.gif] Jel se zabavljate? [sm=smiley1.gif] danery jel odmarate? perlice draga,evo me,premorena sam. Kako si mi ti? Kako podnosiš ovo vrijeme? hipo baš lipo da se poštuju trudnice vani. Da je bar i kod nas tako. Ja se često ni ne okrenem kad stojim u redu,pa možda i ostavim tako koju trudnicu iza sebe. Al to nije zlonamjerno,jednostavno nisam navikla gledat iza sebe. Al kad vidim propustim ju ispred sebe. Vjerujem da je trudnicama puno teže na ovim temperaturama nego nama. hipo,perlice super vam je TSH! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nek ostane tako i nek ne zeza! Jupiter pročitala sam ovo za 1 smrzlića. Ja sam isto zbunjena da su pustili baš sve da se razvijaju do stadija blastice? Jako mi je žao. [sm=smiley13.gif] Žao mi je zbog prijateljicine bebe. [sm=smiley19.gif] Žao mi je i zbog ovog minusa koji vidim na grafu. [sm=smiley19.gif] lidac kako si nam ti? chrna nek je guda stigla,napokon! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Drago mi je da je cista otišla. [sm=bravo.gif] papučice sretno! [sm=bravo.gif] snjeguljice,noemaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Svima ostalima koje sam (nenamjerno) izostavila [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Uh,znam da me treba po guzici jer se nikako nisam javila. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Evo sama ću. [sm=smiley36.gif] Ponavljam se,posla preko glave,već ludim. Tučem prekovremenih za 2 radnika. Imala sam 2 okršaja sa šefom. Čekala sam da mi lupi otkaz,al to se nije dogodilo. Ne znači da neće. Sad mu triba svaki radnik i ne može si priuštit da netko ode. Imala sam i nekih problema s ocem,tako da sam i zabrinuta i ljuta na njega. Dođe mi da ga nalupam ko malo dijete! Ljuti me za poludit! Gosti su mi puni energije. Imala sam najslađe goste ikad,2 predivne curice (8 i 10 godina) koje po cijele dane mogu trčat,plivat skakat... Jedva sam održavala tempo s njima,a navečer (kad ne bih radila) bi otišli do grada na slaju. Pa s njihovom mamom i tatom bi sjedila do 3,4 ujutro i pričala. Onda se budi u 5 i po pa juri na posa..... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Znate kad ste toliko umorni da zaspete prije nego dotaknete jastuk glavom? E pa to pomnožite s 3 i ja sam vam upravo toliko iscrpljena. Sutra odmaram!!! Napokon! Ne radim,a gosti otputovali. Vrijeme da MM i ja budemo malo sami i ne radimo NIŠTA! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sex??? Ja sam vam zaboravila šta je to. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] MM isto radi pojačano,tako da smo se poželili jedno drugog. [sm=smiley13.gif] Sve sam nešto nakupusala ovdje. Snalazite se,ja vam idem pod tuš i u krevet. Sutra ću napokon bit normalna. [sm=smiley1.gif] Još jednom,žao mi je što vam se nisam javila nikako... [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|