Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (29.7.2015 6:48:53)
|
Jutro! Pijem kavu pa poslužujem i vama! [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Noema, ma FF je muljator koji naravno griješi. Namjerno i slučajno.[sm=zz_throwball.gif] Gdje nađe takvog muža!? [sm=jezicek.gif] Pa mogu ti reći da se i ja to pitam! Što se akcija tiče, klikne graf, vidi kakvo je stanje i predloži plan, zajedno kalkuliramo i to funkcionira savršeno. [sm=smiley36.gif]Onda zajedno pratimo DPO-ove[sm=jezicek.gif] O je bila u nedjelju ili s nedjelje na ponedjeljak jer u ponedjeljak u 9 ujutro gin. je vidjela žuto tijelo. A ova nesreća od FeFe-a razmišlja ovako: ukucala sam 36,5 za sutra i on je nesigurno (isprekidanom crvenom linijom) označio O na 8 DC! [sm=zz_timebomb.gif] Istina, imam slabi rast BT-a, ali nema veze... Znam sad točno kad je O bila, a on ne zna![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Eto, ja brojim danas već 3 DPO,a on neka se slika![sm=zz_wavespin.gif] Gledam tvoj graf i ne znam, stvarno ne izgleda kao da je bilo O, za sada.... Ali to ništa ne znači. Vidiš, kao i meni, može BT sporije rasti... Privoli muža na još koju akciju! [sm=smiley2.gif] Još samo jednu....[sm=smiley1.gif] Jučer smo bili na moru i očekivala sam hladniju vodu, ali bila je sasvim u redu, nekih 25-26 C![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|