chrna -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (2.7.2015 20:23:57)
|
anastazija ništa novog, vještice i dalje nema [sm=smiley13.gif] jupiter poslišat ću tvoj savijet haha, makar samo smo sinoć imali pauzu od keksanja, danas samo čekam da dođe doma, pa da navalimo.... bili na moru, pa smo se malo više i mazili..... hihihi noemaa a za tatu, je malo banana, 14 godina sam imala kad je umro, kak bi se reklo od danas do sutra, ujutro zavrsio u bolnici i navecer umro....nije bio bolestan, niti nista, al dobro, bar se nije patio....39 godina je imao kad je umro.... zivot ide dalje, kaj ces, a fali, jako fali [sm=smiley19.gif] [sm=hudicek1.gif] i dalje nema, očito mi se odlučila inatiti..... perlice, hipo hvala za navijanje..... danas ništa, vidjet ćemo dal će se možda gospođa pojavit sutra.... baš me bedira glupača...kad je netrea dođe, a sad kad je treba niti za ljeka je nema...baš bezveze nego danas oko podne išla na wc, nosim dnevni jer se nadam, i na dnevnom hrpa prozirnog rastezljivog iscjedka, malo me čak i pikalo dole, mislila sam to je to, evo je, no i dalje ništa..... nisma baš pametna oko tih ovulacija jer ja nikad neznam kad imam ovulaciju, jednomili dva puta godisnje i sad uopce neznam kaj bi si mislila.... keksanje cemo danas odradit, tek toliko hihihihih
|
|
|
|