hipo -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (6.7.2015 8:50:01)
|
Jutro, pozdrav iz ureda [sm=zz_confused.png] Ako ništa drugo tu barem nije vruće [sm=zz_dance.gif] perlice držim fige da ti vrijeme proleti! Ubitačno je to čekanje! noema ma šta vi u Istri za more kažete voda? To mi je jasno za ove s kontinenta, ali ljudi s mora kad kažu voda??? ma voda je ono u pipi, šta se pije!? [sm=jezicek.gif] dragana navijam da se vještica ne pojavi, a da se pojavi [sm=rozacrtici.gif] vilić sretno s beturinom danas! Donesi nam lijepe vijesti! To probadanje i menga osjećaj je bio i kod mene, par tjedana nakon plusa. To je sve ok. Pripremaš apartman za bebu pa se maternica priprema za domaći rad [sm=smiley1.gif]. lidac još malo pa četvrtak. Ma nije ti tako loš japanac, mogu bit puno zločestiji. Kod nas još nešto i radi. Frendica mi nema uopće štitnjaču, njoj su je radi raka izvadili, pa joj je u trudnoći s 1 skočio TSH na 8 [sm=smiley13.gif] al sve je bilo ok, bebač je zdrav i veseo i sve je ok. Jupiter ja bi protokol vidjela samo između ordinacije i sestrine sobe, pa bi ga slikala mobitelom jer sam bila preuzbuđena da zapamtim točno što je dr. ispisao, pa bi poslije gledala kad se skuliram [sm=smiley36.gif] Sestra bi to pospremila u moj fascikl tako da doma ne bi ništa nosila. Sretno danas, nek bude sve super, super, super!!! daxy čehinjice naša [sm=smiley36.gif] ma ko je lud bit na suncu. Ja prije 4 ili 5 sati nikad ne izlažem sebe tom mučenju. Poslije još svi pobjegnu s plaže pa je mirnije za kupanje. Pozdrav svima koje nisam spomenula!
|
|
|
|