Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje srpanj 2015. (5.7.2015 7:39:09)
|
Jutrooooo![sm=kava.gif][sm=kava.gif] Evo jutra, evo vrele kavice, kao što je i vani vrelo![sm=jezicek.gif] Mali andeo, misliš da nema nade? Ja vjerujem dok ti ne krene M. Žao mi je zbog - [sm=smiley13.gif], ali tko zna.... Chrna, kako si? [sm=zz_unsure.gif] Daxy, uspjela sam izdržati bez druge kave, jučer mi bio 2. dan.[sm=smiley36.gif] Ma tijelo mi ne traži. So far, so good. Nisam bila preveliki kavopija, ali bih rado bila samo na jednoj krmeljuši.[sm=jezicek.gif] Noema i Jupiter, idete na more? Jučer smo bili, a voda je preeeeeeedobra![sm=smiley1.gif] Već u 8 ujutro je bila 25 C, a nisam uspjela naći podatak kakva je u popodnevnim satima, ali mora da se digne za jojš jedan stupanj. To sam čekala! To je ono ugodno za kupanje! [sm=smiley1.gif] Tajci, vidim da upravo škicaš. Škicaš tu i tamo.[sm=zz_giggle.gif] Što ima kod tebe?[sm=zmeden.gif] Cure, hvala svima na čestitkama povodom mog napredovanja. Plaća se već sada računa kao veća, a obveze su iste. Poslije ljeta očekujem promjene... Na gore.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|