danery -> RE: proljetne bebe 2016. (16.10.2015 22:07:35)
|
pa da se i ja javim sa izvješćem [sm=smiley1.gif] dakle sve je super,svi prsti na broju,osnovna oprema je na mjestu,a bome imamo i dodatnu-kako sam i mislila,dečko je [sm=smiley36.gif] mm se sav pravio važan kad je vidio privjesak,al kao nije mu bitno,nego ispituje a bubrezi,a srce,a ovo,ono....i šuti za getribu...a doktorica nakon 5 min više nije izdržala,pa pita a niste vidjeli još štogod [sm=smiley36.gif] crkla sam od smijeha.... meni nebitno što je,glavno da je sve ok i da nema vidljivih malformacija,koliko se u ovom tjednu vidi,sve je kako treba biti.... i dalje imam hematom,1x3 cm,al neki plosnati,koji ne smeta ni bebi ni meni,ili će iscuriti ili se resorbirati,samo da pijem duphastone i dalje.... pitala za moju slavnu klanac-ranu,škicnula doktorica,veli iss,pa to će samo pomoći pri porodu kako je ostalo otvoreno,ali da se nakon poroda svakako pobrinu da to poprave i vrate na mjesto.....pod općom anestezijom,nadam se.... pita mm mogu li bar sirota u šetnju ili u kino,kaže doktorica mogu pomalo.... sve dok se ne naprežem.....procvao mm ko japanska trešnja u proljeće.....kad doda ona ALI NIŠTA OD ODNOSA,a moja trešnja procvjetala PUFF! u sekundi ocvala i oćelavila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|