danery -> RE: proljetne bebe 2016. (18.10.2015 9:12:56)
|
jutro [sm=smiley1.gif] recimo da sam se naspavala,ovaj moj zakonski je jutros imao krš i lom po predsoblu i kuhinji u 6...spremao se gos'n za airsoft turnir,pa dok je oribao zube,otresao četkicu mlateći njomeo lavabo,ubacio ju izdaleka u čašu....onda rondanje,šuškanje,grijanje kruha,mlijeka,šta još sve ne....do 7 [sm=smiley29.gif] probudio sve u kući,eno sad sve 3 nabadamo okolo,a niš s ničim..... pa mislim,daj,ako ideš,obuci se,odi usput kupiti burek i jogurt u pekaru i najedi se usput dok pokupiš ekipu,a ne tu mackati kruhić,medić,pekmezić i kuhati kakao [sm=zz_stomp.gif] noemaa,ja se ohrabrila probati kruh s maslacem i medom,zapelo mi već kako je slatko [sm=smiley5.gif] a da ja promijenim nick u papalina ili požderuh kad me već zezate [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] napisala sam ti već na prethodnoj stranici o testovima,al evo opet:kombinirani probir je invazivan i potencijalno opasan jer se vade krv i amnionska tekućina iz tvog stomaka,a nalaze čekaš do mjesec dana,ovi novi iz krvi su puno bezopasniji i brži....
|
|
|
|