noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (19.10.2015 20:35:18)
|
chrna, lijepe vijesti [sm=bravo.gif] a to za mirovanje - ajme, ne tuguj. ja sam odmirovala na kauču prvu [sm=nosecka.gif]. ispreve mi je bilo bezveze, kao jadna ja, što me snašlo.. a kasnije sam se bome lijepo ufurala: knjige, filmići, muž koji kuha, sprema, pere [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] treba to iskoristiti [sm=smiley36.gif] a za ogtt - uobi8čajena kontrola, i ja sam ju radila kao što je lidac opisala... papučice, neka ti ta dva mjeseca prošibaju, a onda idući put bude dobitni [sm=bravo.gif] missy, sretno suta i javi nam kako je prošlo [sm=smiley1.gif] mutilica, ja sam dobila rh i kompletnu krvnu sliku. niti ne pitam zašto, moja G je detaljna tako da joj vjerujem - ne želi išta baciti u slučajnost. malo bockanja... ali kao da je to problem za našu bebicu, jel? [sm=smiley1.gif] trudnica, ja si i sama prognoziram curicu jer više lijepih imena za dečko (da nam se obima sviđaju) nemamo[sm=smiley36.gif] danery, kako je prošlo na babinjaku? [sm=smiley36.gif] snjeguljice, kako si? mučnine? izležavanja? [sm=smiley36.gif] ja sutra na uzv u bolnicu, taj je kao bolji nego kod G pa ćwmo vidjeti. nadam se samo dobrome i ničemu više. [sm=smiley1.gif] curke, ugodna vam noć i ostanite sve dobro!!![sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif]
|
|
|
|