danery -> RE: proljetne bebe 2016. (1.6.2016 9:24:18)
|
hehe,subby,veselo kod vas,ha [sm=smiley36.gif] probaj ga malo sebi na koljena staviti potrbuške ili sjedni pa si ga na noge isto stavi da leži....onda mo''š šta ''oš [sm=smiley36.gif] moja se nekad samo hoće pomaziti,priljepi se za mene na rame i pjevucka [sm=zz_happy.png],ja ju češkam malo po leđima i zaspe... alt_ernativa nam je malo se pomaziti uz sisuljku,to ju stavim na veliki jastuk,jastuk sebi na krilo,ona malo posisa,zaspe,ja gledam tv s jastukom na krilu i uživam [sm=smiley36.gif] (u međuvremenu se živciram ako neće sisati ili bočicu [sm=jezicek.gif]....jesam blesava [sm=zz_smoke.png]) e da,kako ga dojiš,u kojem položaju?meni je najbolje na ležeći,tj.da ona bočno leži na jastuku,a ja sjedim,onda joj taj LD ne smeta toliko,imače ako mi je na rukama,ajme grca,vriska,neće sisati....onda dam malo dudu da se umiri,pa nastavimo,a završi kako kad....obično je to od 10-11 sati pa dopopodne muka,jače onda curi mlijeko,a predvečer slabije....jutros sam se probudila sa 2 našeta bubnja umjesto (.)(.),odmah sam dio izdojila za kasnije kad stane vriska.... jučer se derala preko dana,a ja namjerila kuhati ručak,e bome sam ju trknula nakratko u jaje,pa jaje na stol,pa ti mala zjakaj,nije se bunila baš....
|
|
|
|