danery -> RE: proljetne bebe 2016. (31.5.2016 7:56:22)
|
jutro.... mi budne od 6....s tim da sam noćas 4x ustajala,sinoć gospica nije htjela nit sisat nit flašicu,pa je bila gladna u noći... jutros aurli u 6,nasisala se,za 40 min eto je opet [sm=zmeden.gif] tako već neko vrijeme,nema veze koje je doba dana...već sam poluluda od te dreke,majko mila,stalno plače [sm=smiley13.gif] sad baš gledam,starija je pila flašicu na svaka 4 sata [sm=zmeden.gif]nekako sam mislila da je imala manje razmake...gospica AKO izdrži 3 sata....podudli po 120 mog mlijeka,ili malo manje,koliko ga taj tren ima,i još dohrane treba...ajmeeeee.... sinoć dreka pred spavanje,ja nosim,malo ljuljkam,naslonim na sebe,ovo,ono,ma kakvi....i dalje ona trese krov,ja ju slučajno okrenem potrbuške sebi preko koljena dok dohvatim dudu,kad ono tišina....zaspala ona ko top,objesila se ko krpa,ne mrda....e reko super,sad ako upali još koji put,na konju smo [sm=smiley36.gif] a starija mi jučer navečer digla tlak ajme [sm=lev.gif]dakle toliko tvrdoglava da može biti,pa[sm=zz_banghead.gif]... jel ja ovu malu dojim,hranim,previjam,uspavljujem,eto je,važno je da joj je šav na čarapi ukoso,pa cvili jer bi neku stotu čašu za sok,pa ovo,ono,u biti sve što se sjeti.... kao fali joj pažnje,a kad iz vrtića dođe,ne bi k nama ni pod razno do navečer,a onda kad smo svi koma,onda bi ona izvodila... kud se jadno osjećam kad mi se mala dernja cijeli dan,tu me i ona ubi svojim krokodilskim suzama [sm=sad.gif][sm=zz_frown.png][sm=zz_hot.gif]
|
|
|
|