danery -> RE: proljetne bebe 2016. (30.5.2016 9:53:30)
|
IZVORNA PORUKA: Pchelitza ne stignem čitati vaše postove, evo samo da se javim na sekundu i idem spavati, iscrpljena sam. Dnas mi tišla majka svojoj kući, mora na posao i prepušteni smo sami sebi. Srećom još je mm na g.o. Mi se još uvijek hvatamo, mlijeka nema tj. slabo-usijem električnom izdajalicom dnevno izdojiti 50tak ml što mojoj curi nije dovoljno ni za jedan brok [sm=smiley19.gif] Još se borim i pokušavam navući. Mamine kapi mi nisu pomogle, treutno koristim syntocinin sprej al sve mi se čini da to baš i ne bu učinilo čudo. Dohranjujemo se. Pomal uvodim večernju rutinu, ona se bori, urla pri kupanju ali evo, danas je zaspala poa sata brže nego jučer.[sm=bravo.gif] Teško je biti mama pčelice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] kužim te totalno....ja prvu nisam dojila jer nisam smjela radi infekcije,grozan osjećaj,a mlijeko mi je liptalo....ne znam je li gore kad imaš mlijeka a ne smiješ davati ili kad bi se potrgala za par ml da djetetu daš,a mučiš se... al ne sekiraj se,ima ad,neće gladovati... nego jel ti samo električnom izdajaš ili?jeri probala ručnom ili rukom?ja se najlakše i najbrže rukom izdojim sad kad se malo ustalilo mlijeko....i to najbolje kad se tuširam,dovoljno da si samo po nogama pustim vodu i za par min počne kapati,od topline pare i vode se otčepe sisuljke [sm=smiley36.gif] i mužnja može početi....nikakva masaža i priprema nisu potrebne.... i ja svojoj nekad bez imalo grižnje savjesti ubacim koju dozu a-a ako nam baš zapne kroz dan....mada se sad sve više normalizira,evo kroz noć i jutro se budi svaka 3 sata i doslovno ko satić traži sisu....tako da,polako,još je mala beba,imate vremena da se uhodate....ja iz dana u dan sve drukčije doživljavam,mala si pomiče vrijeme i podoje,pa smo sad na nekih 8 podoja kroz 24 h....7 zapravo ako ne računam da zadnje sisa oko 8 navečer,pa mir do 2 ujutro,ali ovaj jedan extra je ono malo kad bi se pomazila,uspavala ili sl....
|
|
|
|