Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.11.2015 10:06:01
|
|
|
|
noemaa
|
Nastavak no.3. Baciti bombe na sve vlasti i idiote koji tlace zene i ne daju im slobodu. I sad kad su "izbjeglice" u europi,organizirat nastavu sekularnog gradanskog odgoja. I bontona za muskarce soviniste. No.4. Vi viceve,a ja vama stvarne price: dijete nikako ne moze piskit, pa roditelji fino u casu stave sok i nose na analizu. Drugi pak stolicu prikupljaju danima u vecu staklenku,nek se, eto, nadu razni oblici i uzorci. nije lako radit u laboratoriju,dakle
< Poruku je uredio noemaa -- 3.11.2015 10:09:32 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.11.2015 10:21:20
|
|
|
|
mutilica
|
To pod No.4 ne bih htjela komentirati...ipak su mi tek prije par dana mucnine prestale pa ne bih o staklenkama sa aaauuuuu koji .... mu pas mater Sto se tice depilacije nisu bas sretni u rodilistu kad to moraju oni obaviti ali sto kazes briga te,meni to smeta ja ne mogu izdrzati inace bi mozda i ja tko zna... Ja sam sad odigrala neku nagradnu igru bebivite za poklon paket,uclanila se u Novalac da dobijem i od njih neki poklon dobrodoslice sta cu,kad je covjeku dosadno svasta radi sto inace nebi
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.11.2015 10:48:23
|
|
|
|
danery
|
,vas dvije tu sabor otvorište ja ispekla kiflice,bolje rečeno jastučiće,nije mi se dalo motat,nego razvaljala tijesto u 2 glisturine,stanjila,zamotala,izreckala i super sad otvorila čips,ajmeeee ne mogu vjerovat kako mi je fuj....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.11.2015 12:29:02
|
|
|
|
noemaa
|
mutilica u nagradnim igrama, da ne bi mutila tamo što, varala i sl. a meni se rodio kreativan dio duha pa tražim što bismo mogli malac i ja izrađivati za božićne poklone malim rođacima... danery, i meni fuj čips i sva ta slana sranja odjednom!!!!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.11.2015 13:31:15
|
|
|
|
danery
|
misliš praviti nešto praktično ili čisto ukrasno?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.11.2015 14:37:31
|
|
|
|
mutilica
|
Ma ata cu smutit,da bar mogu smutila bi Ja jos nemam bozicne inspiracije a u zadnje vrijeme ja i moj mali stalno nesto od rola od toalet papira pravimo,on to sve skuplja u jednu kutiju od cipela i kad je slozi punu onda je iznese iz sobe da pravimo nesto
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.11.2015 14:53:43
|
|
|
|
noemaa
|
ma ukrasno, praktično... što god vidim da bih znala to izraditi s obzirom da sam početnica u tome evo, za rolice papira sam gledala djediće mraziće. možda koji pod bor ili objesit u sobicu micekovu. a od praktičnog sam vidjela ukrasne kutije, organizatore, svijećnjake i od rola za wc papir da se drže olovke unutra. ako imate koju ideju, bacajte... ja sad se načisitila dnevnog, usisala, prašinu, ručak se radi u pećnici... uhhhh... koma sam. to je današnji zadatak... sutra i preksutra odmaram pa onda opet petak... a možda mi i svekići dođu, ko bi ga znao... sad čekam svoje muškiće... oko 3 i pol stižu. kad vaša ekipa stiže, misli, do kad ste same? ja baš volim biti malo sama... odmor za um glazbica, pjevušenje, polako radim što i kako hoću...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.11.2015 16:25:21
|
|
|
|
mutilica
|
Ja sam ti kreativac, hvatam se svega pomalo od rola stvarno mozes pravit sto hoces skoro,avioncice,autice... Napravi snjeska(moj je mali bio odusevljen)-trebas bijelu sportsku carapu,napunis je necim(kukuruzom,rizom...) uzmes crvenu traku od necega il odrezes od neceg crvenog(stare majice npr) i zavezes na malo vislje od polovice(dobit ces donji veci i gornji manji krug) to je sal snjegovicu markerom ili obicnim flomasterom nacrtas oci i usta(na manjem krugu) a na vecem 3 tocke(gumbi) a sto se tice kape mozes od crvenog kolaza napraviti mali tuljak i eto kape-snjesko gotov Od plasticne boce mozes napraviti ledenice pa objesiti na bor ili nanizat na nekakav konac pa objesit na prozor...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 7:23:22
|
|
|
|
noemaa
|
Jutro, curkeee! Muving, ajmo... nije valjda da još spavate? Sinoć sam se tako lijepo naspavala. Samo jednom trčala piškit, i probudila se sad ujutro u 6. Ma milina. Sad imam laganini plan - nakon doručka utz rr još malo čitati i vjerojatno opet zaspati pa u 9 spremanje i onda hop do G. Da malo pogledamo što bebuška radi. P.s. Danery, jučer sam rekla mm (s obzirom da se ne možemo dogovoriti oko muš.imena) da sam našla predivno, posebno, rijetko, češko Pogađaš o čemu je riječ - maravno Boleslav E, da si mu vidjela facu.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 7:34:33
|
|
|
|
danery
|
buahahahahhaha ludoooo,jadan čovjek ja ćžčisto ne mogu vjerovat kakvih sve imena ljudi neće smislit...kaže mi neki dan mm kako su radili jednom vagu na nekoj farmi i gazdina baka (žena od 70'+ godina) se zvala traktorka...kao,kao se ona rodila,u selu dobili prvi traktor i nju po tome nazvali sirota.al se usrećila jel tvoj dečec već u vrtiću?moja mi cura digla tlak jutros,te kme,te njeeee,te ne bi ovo,ono....aaaaaa....ovih dana je baš neka drčna malo,treba to sredit da ne ode dalje....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 7:50:08
|
|
|
|
noemaa
|
Je, u 7:10 muškići kreću jer mm mora u 15 do 8 biti na poslu tako da taman stigne ostaviti maloga i šibat na svoj posao. Joj, i moj je drečav svaki put kad treba nešto novo obući. Kad je počelo hladnije sam mu bila kupila onu deblju čupavu jaknicu od flisa ili što već. i nije ju htio, vrištanja, dreke. Sad ju nosi. Sad mu želim staviti zimsku jaknicu, ajmeeeee.... histerije.. NEće, on hoće svoju čupavu!!! MA mislim Tako da, svi imaju lune... Tko tvoju vodi u vrtić?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 7:53:14
|
|
|
|
danery
|
ohoho,vidi ti mutilice,tebi sve može koristiti i ja svake godine nešto pravim s malom za poklončiće...prošle godine smo radile zvjezdice od potpurija,silikonom uljepiš 5 listića i u sredinu jednu zlatnu kuglicu od one girlande-perli u nizu,pun bo toga smo imali,a i na poklone stavljali kao ukras.... jesi kad pravila ukrase od voska/starih svijeća?to je isto lagano...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 7:58:24
|
|
|
|
danery
|
ma mm ju vodi,inače sve ok,otkako sam bila ono u bolnici,bome se sredila,kako je on rekao,tako je bilo... inače se ja ne dignem uvijek da ih otpratim,ali sad kako je kašljucala,otišla sam dolje da provjerim stanje,pa sam ju malo namazala mucoplant balzamom,i tu je krenulo njurganje... rekla sam više dolje ne idem,a ona nek se drali,ha bože moj,nije uopće problem da i u pidžami u vrtić ode jednom će,i nikad više ali da se furi nešto,ne znam što je....nit mu nit be kad dođe iz vrtića,samo crtiće,i to 5minuta,pa se stane kreveljiti po nama...nije bed,gledaj tv,ionak ne gleda cijeli dan pa nek napravi neki odmak i pauzu od vrtića kad dođe kući,al dernjava i gnjavljenje....neee'š,sinko,majci...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 9:47:11
|
|
|
|
mutilica
|
Danery nisam pravila nikad nista s voskom,kako se pravi? Ja imam ideju(tuđu s jednog drugog portala) pa ako vam se svidi i bude nas dovoljno da realiziramo bilo bi lijepo i zanimljivo... Pa ovako- da za Bozic darujemo jedni druge (imamo vremena za sve ustimat do tad) Trebala bi otvoriti temu za darivanje i trebalo bi nas se prijaviti za darivanje paran broj. Onda cemo ustimat nekako parove tko ce kome poslati Pokloni nisu tipa perilica suda novi auto ili parfem od 100 eura Hand made stvarcice,cokolada,knjigica neka,nekakve sitnice-privjesci,magnetici itd... razumijete Znaci cisto znak paznje i mozda daljnjeg zblizavanja i druzenja Ne znam dali je itko vec pokusao slicno na ovom forumu i kako ce vam se svidjeti ideje ali eto meni se svida ideja pa ako ste za??!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 10:13:05
|
|
|
|
danery
|
mutilica,naliješ hladne vode u tanjur i staviš metalne modlice za kekse u vodu,upališ staru svijeću i kapaš u modlicu....možeš kako hočeš,jednu ili više boja,kapaš dok ne popuniš modlicu i dok ne odeblja sloj voska,na kraju staviš omčicu/končić za objesiti,pokapaš voskom da učvrstiš za ukras i to ti je to brzo je gotovo jer se odmah stvrdne zbog vode,a efektno kao ukras na poklonu ili samo...možeš i gliterom suho posjajiti... a ovo za darivanje-to već ide akcija ima na fejsu grupa cura sa raje i već kreće popis,ali što se mene tiče,možemo i tu,nisam protiv duplog darivanja ako hoćeš,otvaraj temu
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 10:27:34
|
|
|
|
mutilica
|
Ja sam se facebooka rijesila tako da nisam tamo u toku... a onda nije to to To sa voskom se moze i sa vrucim pistoljem na masnom papiru
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 10:46:01
|
|
|
|
danery
|
pa otvori i tu,šta ima veze može i silikonom,al je ovo jeftinije i ljepše mi ispadne....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 10:50:32
|
|
|
|
mutilica
|
Mogu probat ali ovaj forum je uspavan,bojim se da ce nas malo bit zainteresirano i ovako nas je premalo aktivnih (taj face je sve upropastio u zivotu )
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 10:54:06
|
|
|
|
danery
|
ma što se sekiraš,meni ljepše da darivamo jedne druge u manjem broju koliko nas sad ima,ipak se tipkamo skoro svaki dan pa bar ponešto znamo jedna o drugoj,bar kroz postove,nego da te oplete neka sasvim nepoznata teta,pa si misli što sad... a i baš da apsolutno niš ne znamo,čokolada nikad neće biti promašaj što bi rekao mm,NEĆE SE BACI a da bi se nekako snašle,pisale smo prošle godine koliko imamo djece,koliko su stari,koju boju volimo i tak neke sitnice.... ja sam dobila tetu koja voli ljubičastu boju,odmah mi bilo lako odabrati što ću
< Poruku je uredio danery -- 4.11.2015 10:56:47 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 11:02:04
|
|
|
|
danery
|
pa da ponovimo: termini naših : glow 21.3.2016. lejla mo 1.4.2016. twitty 4.4.2016. trudnica 1983 5.4.2016. . maja 8917.4.2016. danery 2.5.2016. Pchelitza 13.5.2016. noemaa 16.5.2016. mutilica 24.5.2016. chrna 29.5.2016.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 11:04:03
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: danery pregledi: missy 2.11. noemaa 3.11. lejla mo 4.11. Pchelitza 10.11. chrna 11.11. danery 13.11. trudnica 1983. 17.11. Mamina mazaa ? maja89 ? glow ?
< Poruku je uredio danery -- 4.11.2015 11:17:53 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 11:06:37
|
|
|
|
chrna
|
jutro curke! evo malo da vam se javim, kako ste? vidim svasta kod vas, razgovori o vrticu, garniturama, kiflicama.... uglavnm lijepo se druzite.... ja sam se skroz uljenila, ne radim ništa, doma sma ležim, odmaram, i tu i tamo izvirim guzicu van i malo prošetam i onda opet krpe..... sljedeći pregled mi je točno na rođendan 11.11. i idem na taj probir test taj dan, pa cemo vidjeti kako dalje..... čak više nemam ni isjedka e sad da vas pitam, nemojte mi se smijat , jer mi je ovo sve skupa novo,prva trudnoca i tak to, sve mi je on novo da novije nemre bit, od kad ste trudne kakvo je vaše stanje u krevetu kaj se sexa tice? dal se seksom moze kako nastetit? mozda je glupavo pitanje, al eto neznam di bi i koga pitla...... mi smo danas 10+6 još maloooo, pa će valjda i napetost splasnuti.....
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 11:20:44
|
|
|
|
danery
|
pregledi: missy 2.11. noemaa 3.11. lejla mo 4.11. Pchelitza 10.11. chrna 11.11. danery 13.11. trudnica 1983. 17.11. mutilica 21.11. Snjeguljica ? Mamina mazaa ? maja89 ? glow ?
< Poruku je uredio danery -- 4.11.2015 11:21:33 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.11.2015 11:25:26
|
|
|
|
danery
|
joj chrna,viš kako smo vrijedne bile,imaš što za čitati neka,samo ti odmaraj,bogu hvala da je stao iscjedak još malo i ode ti u drugi trimestar,a onda je lakše što se tiče sexa,sad,s ovim tvojim stanjem kako je počelo-nix koke,nix pilići,maj darling nemoj....jer to je još sve osjetljivo,a s obzirom na dijagnozu prijeteći pobačaj,ma kakvi....ni ja ne smijem zbog hematoma...tak da-bolje mir,a dragi nek se podruži sa drugaricom desankom povremeno nije nama ni njima lako,al što ćeš.... jel ti muka,kako se snalaziš sa simptomima?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!