Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 30.10.2015 14:11:46
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Dan! Danery, a ja opet sam osjetila nešto čudno što u životu nisam osjetila. Unazad tri-četiri dana, večer za večeri, neko zatezanje, grč u maternici. Ma ništa strašno, kroz tri sata se javilo jedno šest puta. O svašta..... Noema, ludilo nije prošlo. Moljakala sam dvije sestre, provalila iste priče, nije prošlo. Jučer ujutro sam u Zagrebačkoj pitala, već kad ne šalju uzorke urina i krvi dalje, da mi daju sterilnu čašu da odnesem dio prvog jutarnjeg urina u Zavod za j. zdravstvo. Nemaju čašu! Imaju, i to za uzorak sperme. Ne daju. Ali razumijem, naša bolnica je u banani. Da je dobra, ne bi imala sanacijsku upraviteljicu. Kaže sestra da je bitno da barem dva sata ne piškim i da odem na Zavod za j. zdravstvo. Odem tamo, a sestra me pogleda poprijeko. Mora biti prvi jutarnji urin, ne prizna mišljenje druge sestre. Ipak je uzela uzorak, a za drugi put mi dala upozorenje. Ma bude sve to dobro. Jutros sam izvadila krv na transfuiologijij. Velim sestri da zašto sam tu jer u prvoj trudnoći nisam tako. Kaže da sam vjerojatno onda naletila na sestru koja je uzela uzorak i poslala njima. Ovaj put nisam imala sreće. Pih! Kod endice idem idući tjedan, mjesec dana prije no sam naručena jer sam se kao trudnica progurala. UZV štitnjače: nepromijenjen nalaz u odnosu od prije točno godinu dana. I dalje imam te infiltrate i to je to.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 30.10.2015 14:12:48 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 30.10.2015 15:14:31
|
|
|
|
mutilica
|
Na pregledu sve ok raste sljedeci za tri tjedna,ovaj put uputnice Hvala Bogu nisam nikakve dobila trebam kod neurologa da odluci o carskom... Razbolila sam se i strah me gripe i eto... sve bzvz
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 30.10.2015 15:36:41
|
|
|
|
danery
|
O,pa dobro si ti i prosla na pregledima,Snjeguljice Ja tek za 2 tjedna idem,osjecam se kao vanzemaljac u toj "rupi" do pregleda,dugo mi je to....al ok,nema nikakvih alarmantnih simptoma,sve ok,pa onda ni ne brinem puno....sad sam se probudila i zjakam okolo,ne mogu sebi doci.Kutna kako je ciscena jos je malo vlazna i bas mi fali da se mogu izvaliti pred tv,sad sam dolje kod sveki,sreca pa mogu kud hocu dok mojih nema.Idem vidjeti jesu oi gotove strudle,pravi baka,a danas mi nekako nista ne ide za rucak u tek,pojela krumpir salatu i malo vrhnja,nemam uopce volje za jesti nesto odredeno,niti ideje....osim onih krofni,smazala jednu ujutro-dakle bljaaaak.... Mutilice,super da je beban narastao sad jos samo te prehlade da se rijesis...grj se,NE KVARTUJ ,cajica i limuna i za koji dan ce i surlica biti bolje
< Poruku je uredio danery -- 30.10.2015 15:39:04 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 30.10.2015 15:51:28
|
|
|
|
mutilica
|
Ma ubi se cajevima,limunom i medom Ako budes kupovala novi kut kupi onaj s kojeg se mogu skidat navlake,takav ja imam kad se izderu od pranja ja cu kupit platno koje mi se svida,odnet ove navlake i po njima nek sasiju druge
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 30.10.2015 20:14:55
|
|
|
|
noemaa
|
Mutilica, bravo za malog velikana a gdje si kupila takvu kutnu s navlakama? Mi imamo eko kozu,nakon 4god se pocelo derati...ali izdrzat ce jos koju godonu dok su djeca skakavci pa cemo onda u nabavku novoga... Danery, tvoja je od materijala,nije kozna? Super za ciscenje. dakle,na kraju ipak osveta tm s krumpir salatom Snjeguljice,ma stvaaaarnooo... Nemam rijeci... Al glavno da je to iza tebe. I meni je dr.opce p.rekla da je bitno dva sata ne piskit. E, znas li kad daju nalaze na transfuz.? P.s. na BO sam
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 30.10.2015 20:24:28
|
|
|
|
mutilica
|
Noema u Lateranu prije 4 godine,debelo platno sa patentima kompletno sve se skida i jastuci i cak ono sa jedne strane za ruke,veliki sa damskim lezajem a okvir tj. kostur od kuta je samo od koze i to mi je bio puni pogodak!! za BO
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 31.10.2015 7:11:31
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, dragičke! Noema, nalazi se tamo izdaju od 11-14:30. I mi smo proljetos kupili kutnu klupu za kuhinju od eko kože. Hm, sad čekam da prođu 4 godine da se počne uništavati.. Ona Emina guzičica baš voli tamo sjediti... To mi se već počelo događati s kutnim u dnevnoj... Dobro pa kauč nije sav od eko kože, već samo sa strane... Bolovanje!!!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 31.10.2015 7:12:17 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 31.10.2015 8:20:46
|
|
|
|
noemaa
|
jutroooo!!! ajmo, curke, na noge mutilice, gdje je taj lateran? to za namještaj? snjeguljice, hvala na info. ma joj ta eko koža... volim je zato što je eko. a gle kako se brzo uništava. premda smo je svaki tjedan mazali za očuvanje... sinoć smo slabo spavali. valjda neki pun mjesec ili nešto slično tome... micek se stalno budio, na kraju smo ga stavili k nama.pa nas je tamo boksao, tražio cicu (samo na diranje, da ne bi bilo zabune ) itd... uffff...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 31.10.2015 8:35:30
|
|
|
|
mutilica
|
Da,za namjestaj! Ovdje u Splitu je zatvoren i otvoren nekakav Fis umijesto njega nisam ga vise vidala nigdje. Mislim da po Slavoniji imaju dosto salona I nas je mali spavao s nama,dosao oko 2 poslije ponoci ja sam tako izmorena nisam mogla disati na nos,boli glava...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 31.10.2015 8:43:53
|
|
|
|
danery
|
jutro,cure ja sam nervozili,al proći će...valjda.... vidim vi o kutnima i dalje..... naša je super,kao nova,nigdje ni končić izvučen,baš je kvalitetan materijal,a stranice i leđa su od deblje eko kože,ništa se nije pogulilo....jastuke mogu skidati i prati navlake,sli sjedala su ušuvena,tak da....al dobro... u biti,sad kako smo maloj pravili sobu,malo nam je predugačka pa imamo mini prolazdo naše spavaće,pa bi mijenjali za obrnuti kut... usput do mojih ima privatna tapetarija,jako dobro rade,pa ćemo stati i pitati ako bi nam mogli napraviti po mjeri i da se svi dijelovi mogu premještati,onak na zubiće da se kopčaju.... a lateran ni kod nas više nema,nego je promijenjeno u la casa....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 31.10.2015 8:50:19
|
|
|
|
danery
|
ležanja,gibam negdje uff,danas idemo kod mojih,nakon 3 mjeseca ležanja,gibamo negdje mala se digla u 6 ko sova i odonda pili kad krećemo,ajmeeeee....ni kavu popila nisam do kraja gibam se presvuć,pa laganini na puteljak....pozz curke,tipkamo se navečer
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 31.10.2015 8:54:23
|
|
|
|
mutilica
|
danery blago ti se,ja ne smijem nigdje dalje putovat a i ja bi u Slavoniju kod svojih Uzivaj!!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.11.2015 14:15:48
|
|
|
|
noemaa
|
Danery, sam dobro pokopcala, u tapetariji cete pitat ako rade citave kutne u komadima? I, lijepo se provedi sa svojima Mutilica,jesi se ti ono nedavno bila ukocila? Sto ti je pomoglo? Mene danas rebra i leda rasturaju. Nis ne mogu,ni lezati,onda me i glava boli. Jako tesko mi je kad moram malo jace udahnut,rebra mi blllll...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.11.2015 16:36:12
|
|
|
|
mutilica
|
Noemaa draga danisi trudna onda bi ti rekla da pijes ibuprofene ili na hitnu na takozvane koktele(miks inekcija) ali buduci da si trudna moram te razocarati ne smijes nista koristiti osim Lekadola(koji ti ne moze nista pomoci) moras samo mirovati,naci pravi polozaj u krevetu gdje te najmanje boli i cekati da prode,kad nades pravi polozaj opustit ce ti se misici a s tim izvuc i zivci-isijas,izbjegavaj nagle pokrete
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.11.2015 17:18:00
|
|
|
|
danery
|
Noemaa,ma nasli smo u Primi jedu iz 5 dijelova,kut,dvsjed,trosjed i nasloni se mogu odvajati i preslagivati,al nam bila prevelika,pa smo narucili po mjeri,klasika iiz 2 dijela....prednost je kad tako rade da mogu doci i prepraviti ti po zelji kasnije.... Mutilice,tvoji su u Slavoniji?Gdje su?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.11.2015 19:19:31
|
|
|
|
mutilica
|
danery malo dalje od Osijeka Noemaa kakvo je stanje?!??
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.11.2015 19:39:56
|
|
|
|
noemaa
|
Super,danery za kutnu sto ste nasli bas po mjeri. Mm me opskrbio grijacem, stavljam ga pod leda,mrvu je lakse. Al sam sad izmjerila temp. 37,7. hoce li beba biti dobro? Ak mi ne prode do sutra,zovem G davidim sto mi je ciniti... Za sad cu,mutilice, poslusat tvoj savjet o odmaranju. I idem se znojit u krevet da padne tempica... Skoro bih popila i lekadol za temp.,al me ipak strah...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.11.2015 19:54:13
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: mutilica danery malo dalje od Osijeka aaaaaaaaaa,pa ima kafa neka da se popije kad budeš kod svojih išla,jesi me čulaaaaaa noemaa,uzmi lekadol da ti bude lakše,mene je negdje prije glava baš bolila,smazala lupocet,mogu ti reći spasio me bit će bebać ok,niš se ne sekiraj.... e sirota ti,mene nikad nije ukočilo da ne mogu mrdnuti,štrecnuti je znalo,al baš za krevet da me skucalo,nije... grij se i odmaraj,što drugo....
< Poruku je uredio danery -- 1.11.2015 19:58:17 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.11.2015 22:04:30
|
|
|
|
mutilica
|
Noemaa ja s tim imam visegodisnje iskustvo pa da mi i patronaza dolazila kuci davat inekcije jer nisam mogla maknut... Ne znoji se tj. nemoj se utopljavati pod 5 jorgana vec se tusiraj ako imas remperaturu to sto su nas ucili nasi roditelji to je krivo prije zena rodi i normalno ima temperaturu oni je dobro jos utople da skoci na 41,ako prede 38 onda moras reagirati sad ti nece bit nista ali to ti ne moze bit povezano s ledima pa mozes slobodno sutra kod dr Danery dogovoreno
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 2.11.2015 7:52:46
|
|
|
|
noemaa
|
Jutro, proljetniceee!!! Kako ste? Evo, meni pala tempica nakon lekadola. Kostobolja je bolje, lakše se krećem, i lakše spavam, premda još osjećam, ali mislim da je najgore prošlo. Sad me boli kad kihnem ili zakašljam...juuuj...alistrpljenja, bude i to do sutra, nadm se. Sad mi preostaje zvati Sunce da se naručim za nifty. mutilica, ajme, tebi baš nije wow što se tiče tog ukočavanja. pa onda će ti porod biti mačji kašalj snjeguljice, di si ti? danery, lidl?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 2.11.2015 8:01:52
|
|
|
|
mutilica
|
Jutro! Meni prolazi prehlada,malo mi u glavi jos suska Noemaa za tempicu,reci muzu da te opali po bubregu da vidis da nije bubrrg slucajno,zna on zavarat za bol u ledima pa si mozda zato imala temperaturu. Da!!! Porod ce mi bit bas macji kasalj kao i prvi put treba dat neurolog potpis da idem na carski Gdje su sve ostale proljetnice?!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 2.11.2015 9:28:06
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, žao mi je što te je napala bol... Trudnce smiju malo toga uzimati. Dakle Lupocet i ta čuda. Pa dobro, i Lekadol je dopušten, a on rješava bol. Vjerujem da može malo ublažiti stanje. Evo, meni su iz firme poslali prosjek zadnjih šest plaća pa to moram nostiti na HZZO, a potom idem u bolnicu po nalaz krvi i urina. Onaj nalaz s Hrv. zavoda za jav. zdravstvo bi trebao biti gotov u četvrtak, a imam pregled u srijedu. Sutra ću nazvati i pitati, možda bude gotov ranije.... Meni je muka svakodnevno i po cijele dane; nekad više, nekad manje.... Nema pravila - nekad ujutro, nekad popodne, nekad noću....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 2.11.2015 9:40:43
|
|
|
|
danery
|
eto mene natrag ...kupila si tajice deblje ,taman sad za ovo vrijeme,maloj 2 pidžame,našla u plodinama posteljinu na akciji,kupila boju za kosu,popila kavu s frendicom i sad se uvukla pod dekicu za danas dosta.....bar za prijepodne noemaa,super da te malo popustilo,uskoro ćeš bit kao nova Snjeguljice,znači krenulo je veselje s mučninama,ha meni danas punih 14 tj.,brzo mi prošlo
< Poruku je uredio danery -- 2.11.2015 9:41:13 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 2.11.2015 10:56:16
|
|
|
|
noemaa
|
meni danas 12 tt. u sri G, u čet nifty. snjeguljice, vidjet ću kako će mi biti sutra, ako bude bolje, mogle bismo se dogovoriti za poslijeG ? se dugo čeka kod tvoje? kod moje da, pretpostavljam da ću biti gotova tek oko 12:30, 13. pa vidi ak ti paše danery, lijep shopping! ja sam do sad bila u krevetu, čitala, spavala. sad sam stavila sušiti veš i opet na odmor. za ručak metnem neku povrtnu maneštricu da se puno ne umorim, a i da se odmorimo od mesa.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 2.11.2015 10:59:03
|
|
|
|
danery
|
opa,sutra kafenišete vaa dvije,ha koliko ćeš platiti nifty,noemaa?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!