Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.10.2015 18:25:48
|
|
|
|
danery
|
noemaa,moj doktor od 20.u mjesecu izdaje doznake,pa nosim kad mi ispiše....kod nas kažu do kraja mjeseca donijet na socijalno,ali u biti može i do 5.idućeg mj.,ali bolje ranije zbog obrade zahtjeva.... kako ste,cure,kako ste provele dan?ja danas bila na rođendanu sa malom u igraonici,pa sam malo popričala s mamama o vrtiću i pitala za onog dečkića što ga je moja persa ugrizla,ma svi samo i vele oooo da,i naše tuče....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.10.2015 21:25:20
|
|
|
|
noemaa
|
Danery, ajme kako je kod vas opusteno s doznakama. I ja bih tako. A ne tu mi stres-lijecnici daju zadnji dan u mjesecu,a na poslu ga zele imati predzadnji dan. samo stres. Chrna, odi na forum kombinirani probir ili harmony/nifty. Jer sam s moba, a tamo su cure fino objasnile sve.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 8:09:49
|
|
|
|
danery
|
ah,svuda je nekako.... no dakle,dobro jutrooooo jeste se naspavaleeee mene persa digla u 5,mm otišao na auto piju,eto nje za5 min,dovukla konjića s kojim spava,iscmakala me (izlupala,bolje rečeno) njegovom njuškom po tintari onak u polumraku,skočila sam ko buhaiz krznaonak poludivlja i čupava... i ofkors da me do 6 peglala,do 7 kuckala i lupkala po svojoj sobi,u pola 8 sam kapitulirala i išla peći jaja za doručak.... i sad gledam oko sebe,a ne kužim gdje sam......kavuuuuuu....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 8:32:22
|
|
|
|
danery
|
termini naših : glow 21.3.2016. lejla mo 1.4.2016. twitty 4.4.2016. trudnica 1983 5.4.2016. . maja 8917.4.2016. danery 2.5.2016. Pchelitza 13.5.2016. noemaa 16.5.2016. mutilica 24.5.2016. chrna 29.5.2016. missy 10.6.2016. Snjeguljica 12.6.2016.
< Poruku je uredio danery -- 25.10.2015 8:33:08 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 12:55:18
|
|
|
|
noemaa
|
Daaan, curke!!! Danery, tvoja malecka nije iskoristila promjenu sata,vidim ja. Gdje ste ostae ? Ja jucer poblesavila i otisla s ekipom s posla u adrenalin park. Kao, samo cu gustat u prirodi i eventualno proc prvu razinu (djecju). Na kraju me ponijelo i nakon prve, eto mene i na srednjoj razini. Neki dijelovi su mi bili da mi je mozak stao, i da je ispod bio trampolin,sigurno bih skakala i ne bih nastavljala...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 13:14:54
|
|
|
|
mutilica
|
Mi smo obavili setnjicu po gradu i kupili voce i povrce na pazaru(to nam je nedjeljnji ritual) sad MM pravi rucak pa cemo negdje u prirodu gdje mali moze bicikli voziti,treba iskoristit ovakav dan i kratki rukav Noema jel ti pametno tako skakat zeno?! Meni su sve manje mucnine i sve vise imam energije
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 14:14:00
|
|
|
|
danery
|
uf noemaa,dobit ćeš po turu,jesi šašava....ne bi ja skakala,pogotovo ....mislim da bi bila paljba iz zraka ja se naručala,ali mi nekako gadan okus u ustima opet,pa sam pocuclala gastal,bolje je odmah... jesmo se danas ismijali,čita svekrva maloj imena iz kalendara i pročita ARSEN,a ova gotova,juriš gore k meni i sva hepi kaže MAMA NEK SE BRACO ZOVE ARSEN,TO MI JE PREKRASNO IME.....reko' aham ,a tokud ti to...kaže baka mi pročitala....i ja velim kako je to bome i jedna vrsta otrova,a mala dolje i na baku da kakva to imena bira,misli li nas potrovati kaže mi kolegica nek pogledam po terminu koja su imena u kalendaru,ja zjaknula,a ono izbor još bolji:na 1.5.između ostalog stoji Jeremija,a 2.5.Boloslav hebate,kao da je neka epizoda Alana Forda samo za mene smišljena
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 14:43:39
|
|
|
|
noemaa
|
Ma, cure, nisam ne, skakala, ali od straha zbog visinskog prelazenja po zici mi je doslo pomisliti - da je trampolin ispod,bacila bih se i rijesila svoj problem trenutnog straha. Tako dobro da nemaju trampoline,vec sam morala prosetati do kraja Danery, preprekrasna imena... Stvarno ce ti biti sad tesko izabrati... Mutilica,bicikliii...obozavam ali ipak,jesi sigurna u ovom stanju?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 14:50:11
|
|
|
|
mutilica
|
Noemaa dobar pokusaj vracanja(iako nisam mislila nista lose) ali nisi dobro procitala mali ce voziti ne ja tj. mi Sorry za komentar,samo se ti penji ili skaci ili sto vec...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 19:28:29
|
|
|
|
noemaa
|
Ma mutilice draga, uopce se ne moras ispricavati, itekako znam da nisi mislila nista lose! Samo sam htjela pojasniti, mozda je zvucalo ostro,a nije trebalo,ja sam sve kroz smijeh,a i dobar savjet-oprez to procitala nego kad pisem s moba,onda mali kratim pa mozda se ne osjeti dovoljno vedar ton. ja ti se opcenito jako tesko ljutim na svoje bliznje i nebliznje, a kamoli trudnicice s rr.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 19:29:46
|
|
|
|
danery
|
vid' ove dvije,hoće tu radit muhomlat ja malo bila vani sa curom,krenule kod prijateljice na igranje,završile na misi odslušale pola,maloj se pripiškilo,a meni zarondalo u stomaku,sad makljam po slanini,siru i kruhu,al sve mislim da će mi prisjest
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 19:29:50
|
|
|
|
noemaa
|
Eeee, a za biciklu...bas su uzivali. Koliko ti maleni ima godina? Hoce sad bracu ili seku? OstaLe , gdje ste?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 19:34:54
|
|
|
|
noemaa
|
Danery,dok se mi pohvatamo, ti ces nam ispraznit frizider
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 19:39:06
|
|
|
|
danery
|
meh ostalima zima izgleda ajme kak mi sad mm digao tlak....zamolim ga da mi donese još malo slanine i sira i namjerno ostavim pomalo od oboje na tanjuru i kažem gdje što stoji,znači ono-što vidiš.to donesi doslovno,e on se našao mudrovat da to nije slanina,ne izgleda tako,to je nešto drugoooo pa daaaaaaaaaj,ono....tiiiit....a da mu niš nisam rekla,e tek bi me onda pilio gdje je što,koliko,kako..... bah.... kak se vaši snalaze po kući,ja s ovim izludim....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.10.2015 19:47:45
|
|
|
|
noemaa
|
Moj se snalazi,posebno kad je sam. Kad sam ja doma onda katkad glumi. Tipa: gdje da stavim lonac s juhom? Ja mu u takvim situacijama uvijek lijepo pomognem savjetom: na krevet mozes... I onda mu odmah prorade klikeri. ma vole izigravati djecicu,nesto nevjerojatno.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 26.10.2015 18:28:32
|
|
|
|
noemaa
|
curke, di stee? šta ima danas? kod mene male mučnine cijeli dan i vrtoglavice...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 6:55:16
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Kod mene male mučnine samo ujutro kad se probudim.... Ako nešto pojedem, smiri se. Međutim, više nemam teka, volje niti mi išta više izgleda privlačno za jesti. Jedem jer moram. Ne zato što mi je muka od hrane ili mirisa, već čim nešto pojedem, to je kao da sam kilogram kamenja pojela. Sve stoji u želucu, trbuh bude tvrd, ogroman i trebaju saaaaaaaati da se koliko-toliko vrati u normalu. Ujutro još nekako, pojedem lagani doručak pa kasnije voće. No, nakon ručka, ja sam gotova. Trbuh me muči do navečer... Ne preostaje mi ništa drugo, nego ručak podijeliti u dva dijela pa jesti manje, a češće. Danas ću pokušati tako. E da, i ujutro imam blage vrtoglavice. Noema, imaš PP. Navijam za tvoje BO!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 27.10.2015 6:56:01 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 7:36:42
|
|
|
|
mutilica
|
Jutro meni su mucnine sve manje jedva cekam sljedeci pregled kod dr. da vidim do kad moram mirovati jer se sve manje pridrzavam toga kako mucnine popustaju i sve je teze Gdje su ostale ? Glow,lejla mo,twity... i ostale
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 7:42:45
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, ovo za ogroman trbuh te potpuno kužim... čim stavim koju mrvu u usta mi se napuhne, a di nešto više. ali neka, sve za mutilica, samo pomalo, imala ti mučnine ili ne, tvoja trudnoća zahtijeva pažnju tako da kuliraj... p.s. jesi ti to promijenila avatar ili tek sad kužim slatku bebu? da, ostale curke i mene zanimaju di su... prijavile se, a sd ni traga ni glasa, nadam se da je sve u redu!!! još sutra odradim i odmah poslije posla trčim soc G da ju lijepo zamolim za BO. tako se tome nadam i veselim!!! držite mi sve prste koje postoje
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 7:54:58
|
|
|
|
mutilica
|
Promijenila sam avatar ima bar tjedan dana Mirujem al' osjecam se dobro,puna sam energije pa se zanesem! Tek sam usla u 11 tjedan,sporo mi sve to ide da zagazim u 13 i onda cu odahnut!! Nadam se da ces napokon na BO,drzim fige i na nogama Danery sigurno papa pa ce se onda javiti meni se malo togajede jos uvijek,dobro za vagu ali lose kad ogladnim.Vise nisam pametna sta jest,jedino mi krumpir ne stvara odbojnost i banane sve ostalo mi je
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 7:59:57
|
|
|
|
noemaa
|
mutilica, pa ti i ja onda odbrojavamo iste tjedne. dakle, u istom smo škripcu... nek prođe još taj 12tt pa ćemo bome malo odahnuti, da. a danery ima jutarnju gozbu, sigurno. jučer mi je bilo fora na poslu. imali sjednicu... i odjednom počne mi se vrtiti, gladna itd... i gestikuliram kolegici preko sale da sam gladna (nisam niš imala u torbi). i onda radi facu da nema niš ni ona. i onda naravno šaputanja okolna. odjednom, sa svake strane pristigne hrana. keksi, čokoladice, burek pukla sam od smijeha, odmah mi je bilo lakše. prava humanitarna akcija na djelu
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 8:06:18
|
|
|
|
mutilica
|
Aaa to je bas lijepo imas dobre kolege,misle na svoju kolegicu! Ja nigdje ne krecem bez boce vode a za papit nista ne nosim a trebala bi u slucaju napada gladi. Pa ti si usla u 12 tjedan?! jos malo i prestaje ovaj ogromni strah a ostaju manji i laksi
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 8:30:41
|
|
|
|
danery
|
gle ti njih kako me dozivaju kaaae,falim vam? ja danas pospana ko top,nikako nisam spavala noćas....em je mala šetala u wc,em mi je bilo muka za poludit....neee,nisam se prejela ,nego je ovaj moj imao....khm....stanovitih problema sa stomakom,tako da sam pola noći provela hvatajuć zrak na prozoru zvala sam laboratorij da provjerim dokad mi vrijedi uputnica za krv i urin,mam još 2 tjedna fore ne da mi se na ovu zimu do tamo,pa se gurati sa baksterima....mislim da ću nazvati da mi dođu kući izvaditi...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 13:32:18
|
|
|
|
mutilica
|
Danery tvoj M stalno ima trckalicu Tebi bas dobro ide to izlezavanje,nigdje ti se ne ide a ja bi stalno negdje...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 14:08:53
|
|
|
|
danery
|
ma kako mi se ne ide,iss.....ako mogu,odem do prijateljica,ako ne,dođu one k meni,pa prođu dani danas baš bila na kavi kod jedne za promjenu,a bome ipak sutradogovorih sa drugom da idemo skupa vaditi krv,pa na cugu....i tak... izležavanje mi super ide popodne kad moji dođu ahhahaa,da je ovo bila trčkalica,nego plinska komora kud je taj sinoć prošao,pootpadala žbuka sa zidova od isparavanja
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!