Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 18:26:57
|
|
|
|
noemaa
|
ja jedva čekam "niš ne rađenje"... iako već imam sitnih planova - kućnih poslića koje ću mic po mic odrađivati u skladu s puuuno čitanja... baš se veselim tome! trbuh mi je opet ko 4.mj.t., čim pojedem nešto malo, eto ga, rasteeee.... samo neka... nek je sve ok.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 18:57:52
|
|
|
|
Pchelitza
|
Curke, pije li koja od vas heferin I kak vam to ide? Jutros Sam popila prvu I cijeli Dan umirem kolko me zeludac rastura. Popila po uputama na prazan zeludac I sa c vitaminom. Uspjela Sam to odrzat u zelucu nekih sat vremena I onda je krenulo van.a ostatak Dana zgaravica mucnina I podrigivanje.
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 19:04:55
|
|
|
|
mutilica
|
Noemaa ja si pripremila knjigu za citat ima dva tjedna a nisam je ni dotakla uvijek nadem nesto drugo za zanimaciju Sad sam se najela krumpira,maslina i kiselih krastavaca ko luda sad cekam kad cu zagrlit skoljku
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 19:21:56
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Evo, cure, moj sljedeći pregled je 4.11., baš kako sam očekivala. Sad će tek vrijeme spooooooorooooooooo prolaziti........... Dobila sam doznake za ovaj mjesec i odnijela šefici. Dobila sam tri uputnice: za vađenje krvi i urina. Noema, moram vaditi krv u laboratoriju i na transfuziologiji, a za transufiologiju se moram naručiti. Ujutro ću ih zvati. Jesi i ti tako? Kad ću doći na red? Plus, moram odnijeti urin na Zavod za javno zdravstvo. Ne znam moram li s nalazima krvi i urina na pregled. Valjda ću dobiti sve nalaze do tada.... Još nešto? Jesi ti kod Ladavac, ako dobro pamtim?
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 27.10.2015 19:23:25 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 20:13:14
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, ne znam možeš li tek nositi urin na javno zdravstvo jer ja kad sam došla su mi dali nekakvu tamnu tekućinu i njome sam se morala proći prije mokrenja. tako da ne znam možeš li ti to doma odraditi... jedino ako ih pitaš da ti daju za doma tu bočicu i onda odneseš prvi jutarnji urin. transfuziologija... ako je to tamo u vojnoj bolnici, onda se moraš naručiti, ali ne čeka se uopće dugo. posebno kad dođeš tamo, dosta brzo ide. ako je to u zagrebačkoj, onda se ne moraš naručivati... mislim da je to u vojnoj. i joj, sad si me podsjetila da su mi tamo nalazi već 10 dana ja sam taj jedan dan morala urin i krv na javno zdravstvo, pa krv u zagrebačkoj i onda još u vojnoj. tako da su mi se u zagrebačkoj smilovali i uzeli krv i za vojnu pa samo tamo šibnuli nalaze... mogla bi i ti prvo u laboratorij u zagrebačkoj pa se isfolirati da si mislila da je i transfuz. kod njih i onda uzdahnuti da se ne osjećaš najbolje i složiti briiižnu facu i zamoliti ih ako to mogu oni obaviti jer ti nije baš dobro za ić još do vojne. a po sebi znam da se MOŽE!!! samo ako imaju volje. i ja sam na uzv 4.11.!!! da, ja sam kod ladavac. ti nisi, jelda? i tebi je već dala doznake??? ma šta samo moja G zeza s njima??? mutilica, ja gutam knjige ali masline trenutno - bljaaaaaaaaaakkkkk... jesi ostala u jednom komadu nakon te klopice? meni micek upravo zakurio 38,2 tako da ja od sutra na bolovanju za dijete. budem zvala pedijatricu... eto, moje mirovanje će silom prilika početi i ranije. iako baš nisam hepi uzroku.
< Poruku je uredio noemaa -- 27.10.2015 20:18:20 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 20:15:02
|
|
|
|
noemaa
|
i, da, snjeguljice, na javnom zdravstvu se čeka najviše tjedan dana za nalaze, a za laboratorij i transfuziol. mislim već idući dan tako da ćeš taman stići s njima na pregled. trebaš ih uzeti, da. p.s. u koliko si naručena na pregled? ako mi maleni ozdravi do 4.11. - možda kavica?
< Poruku je uredio noemaa -- 27.10.2015 20:18:39 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 20:36:35
|
|
|
|
mutilica
|
noemaa jesam sad razmisljam kako cu ispec kesten u rerni Zao mi je za miceka i temperaturu
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 21:04:28
|
|
|
|
danery
|
ajoj,noemaa,pa kud je sad zakurio nek brzo prođe mutilice,znaš li gdje sam bilaaaaa,lalalalaaa otišle predvečer na igranac kod prijateljice mala zaspala prije pola sata,ja si tražim nešto na tv-u za škicnuti dok dočekam tabletu u 10... sutra vađenje krvi,buahh....samo kad se sjetim magle ujutro i zime....brrrr....al ajd,riješim se,pa mir... e da,za kestenje....prvo zareži svaki malo,stavi ih u lonac hladnevode sa par đlica šećera i pusti da odstoje pola sata....onda ih na 20-ak min staviš u rernu zagrijanu na najjaču temperaturu,i to što bliže gornjem grijaču.....budu super
< Poruku je uredio danery -- 27.10.2015 21:10:24 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 27.10.2015 22:02:38
|
|
|
|
mutilica
|
Neka si Ja sam s krvi za sada gotova,ruke mi se plave! Sutra idem po nalaz od rh fak. i k g pa u petak na pregled Ihh ja se vec i napapala kestenja,razrezem ih i stavim u vrelu vodu i odma zarezivam kriz i stavljam u tepsiju,pekla sam 20 minuta na 220 tako ja radim Ostavila sam pola kg za pire ako mi se bude dalo sutra praviti Jel' vas curke ikako hvata strah od poroda? Ja kao navijam za carski da izbjegnem patnju a strah me carskog
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 28.10.2015 6:59:11
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, sutra ujutro idem u Zagrebačku s punim mjehurom i natašte pa neka mi rade što žele! Imaš pravo, pravit ću se luda, tebi je upalilo. Super! Nadam se, nadam da ću prikupiti nalaze do pregleda. Hvala ti na pomoći. Nisam kod Ladavac, ali sam kod Cukerić Kotige, koja je u smjeni kad i tvoja. Idem u 11:30, možda se i tamo vidimo. Žao mi je što ti je maleni bolestan. No, bolovanje je bolovanje. Napao me herpes, a aciklovir koji se koristi u borbi protiv herpesa se ne smije koristiti u trudnoći. Ništa, trajat će mi 2 tjedna. Užas.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 28.10.2015 11:02:42
|
|
|
|
lejla mo
|
Pozdrav cure...ja od jucer na strogom mirovanju.18.sedmica jake kontrakcije maternice,tako da sam u lezećem polozaju uz duphaston,apaurin,Mg ,i progesteron depo inekcije😡..usput saznali smo da je djevojcica,nemam se kad ni radovati....kad vidim dijagnoza ptijeteći spontani krv mi se sledi.Sad se cesce cujemo,bolovanje do daljnjeg.
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 28.10.2015 11:09:27
|
|
|
|
danery
|
ajoj lejla baš mi je žao da te sad to uhvatilo,ali što je ,tu je,moraš odmarati i lijekove piti i to je to.....ja sam se tekovih dana ohrabrila na duže "šetnje"-u biti iz potrebe,zbog odnošenja doznaka,vađenja krvi i sl.,ali i dalje nekako gledam da ako nekud idem,da brzo sjednem ili da sam blizu kuće,na par minuta hoda.... znači curica super vijest tko će ti sada pomagati,imaš nekoga da ti uskoči preko dana?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 28.10.2015 12:02:22
|
|
|
|
lejla mo
|
Muz je tu,ima fleksibilno radno vrijeme...tako da se snalazimo,a i sin se ukljucio kao odgovoran stariji brat😊.Nadam se samo da će sve biti ok,bas sam se preplasila,pogotovo jer sam se odlicno osjećala.
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 28.10.2015 12:42:19
|
|
|
|
noemaa
|
lejla mo, bude sve dobro, drži se savjeta liječnika i miruj. dobro je što imaš podršku obitelji i normalnog muža koji će t pomoći. odmaraj, leži - nikako ne sjediti... leži!!! curicaaaa koliko ti dečkić ima godina? snjeguljice, držim ti fige da ti budu iste dobrovoljne babe koje su bile u zg kad asm ja vadila krv. jesi riješila krv i urin na zavodu? danery, mutilica, kestenjarke prave ja ih trenutno ne mogu primirisati... ja se tako lako ufurala već u BO. sad samo moram vidjeti popodne što će pedica reći, hoće li nas odmah primiti ili ne...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 28.10.2015 14:05:07
|
|
|
|
mutilica
|
Lejla mo zao mi je zbog lezanja ali dobro dosla u klub!!Jadni nasi muzevi Koliko nas sad miruje,3-4? za curicu Dosao mi nalaz,nema antitjela eto sad znam zasto me salju opet i opet na vadenje krvne grupe i rh faktora Noemaa kako je malac?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 28.10.2015 14:06:10
|
|
|
|
lejla mo
|
Hvala na podrsci ..a sin ima 8 godina i onako bas je dobar decko,poslusan i osjećajan,bas hoće da me postedi ❤Lezim i nadam se najboljem!
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 28.10.2015 14:27:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lejla, gadno... Ipak će sve biti dobro. Prekrasno...curica. Noema, nisam danas nikud išla. Sutra je dan za doktore. Idem to riješiti + uzv štitnjače. Neeeekako sam uspjela dobiti na telefon šalter transfuziologije. Da, u Negrijevoj je i naručila me za petak od 7-10 (ne moram biti natašte). No, ja planiram praviti se luda sutra. Koje depresivno vrijeme vani...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 29.10.2015 12:42:45
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, kako je prošlo? je li tvoja ludost uspjela? danery i mutilice, di ste? ostavite se malo onih starih trudilica, inače će nam proljetnice biti zadnje, ostale bebforumi šibaju ko blesavi. mutilice, hvala na pitanju, malac je bolje. danas smo i ukrase za bor počeli izrađivati, sav se udubio u kreativu. leljla mo, pa to je veliki dečko, zaista će ti biti velika pomoć!!! eto, definitvno jedna briga manje. bude sve dobro na kraju.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 29.10.2015 13:42:30
|
|
|
|
mutilica
|
U pravu si ,treba ovdje da se druzimo Vec pravite bozicne ukrase,bas lijepo! Ja jedva cekam Bozic kao malo dijete,svake godine ne mogu docekat Gledam jutros kataloge,vec Bozicni motivi i ukrasi...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 29.10.2015 14:05:05
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: noemaa danery i mutilice, di ste? ostavite se malo onih starih trudilica, inače će nam proljetnice biti zadnje, ostale bebforumi šibaju ko blesavi. ma gle je,prvo otvori temu tamo za sve,razbuca nas ko beba zvečku,i sad ajmo nazad eeeeee,noemaa,noemaa kod mene sve po starom....i kilaža,i pupaža,i garderoba stara još prolazi....isti muž,dijete,sveki,šta da vam pričam,jedino se jelovnik mijenja svaki dan joj,ukrasi za bor.....mi smo ih pravili već ni ne znam koliko verzija,svake godine drugi,to je mm došizilo,pa sam se smilovala prošle godine i kupila cirkus-kugle,bor je bio u rangu gay-pridea sreća pa su krepale plave i zelene lampice odmah,pa ostale samo crvene i žute,mislim da bi sirotan poludio od silnog diska i šareniša e ove godine ne znam što ćemo,garant ću se još nekog vraga domislit....prošle godine asm kupila paket raznobojnih spužvica za suđe,izrezala na kockice i povezala mašne od zlatnih lameta na njih,izgledalo je baš simpa,kao mali paketići...uz one kuglice šarene se baš uklopilo...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 29.10.2015 16:14:03
|
|
|
|
noemaa
|
ma radili smo ukrase jer kako je micek doma 24h da mu ne dosadi ista prostorija. a nije da sam ja inače ljubitelj takvo čega, fali mi inspiracija... no, eto, dijete probudi dijete u mami, šta ćete... danery, ma ja otvorila tamo i neka idemo i tamo si proćaskat - naravno da moramo biti u tijeku s ostalim trudilicama/trudnicama... ali što je red, red je... proljetnice su naše tako da ih ne smijemo zapostaviti. ja se sutra pripremam svojoj G tražiti BO. u biti, idem je sad nazvati ako ju dobijem... kissssss
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 29.10.2015 20:48:31
|
|
|
|
danery
|
Noemaa,jesi dobila doktoricu,kad ces na bolovanje? Kako je malac?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 30.10.2015 7:08:05
|
|
|
|
danery
|
jutro evo dok se razbudite.... mene nešto boli stomak baš nisko dolje počelo mi sinoć...valjda jer malo više šetuckam ovih dana,a tu je i naše slavno stepenište koje prijeđem bar 100x dnevno noćas kako sam spavala,nekako sam ruku podvila pod sebe pami se onak omlohavila kao guma i kad sam se okretala,zamahnula njome i flisnula sama sebe po stomaku uff,odmah sam se razbudila....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 30.10.2015 7:18:24
|
|
|
|
mutilica
|
Jutro Danery nadam se da nijenista ozbiljno sa stomakom traje kazes od sinoc,jel' podnosljiva bol?! Mene jos uvijek zaboli lijevi jajnik,proziga me!Vidjet cu danas sto kaze dr na to Ja sam se prehladila,nos mi se zacepio a glava mi ima tri puta uvecan opseg cini mi se
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 30.10.2015 11:24:46
|
|
|
|
danery
|
nije niš strašno,prošlo kroz noć....ma meni je maternica prema kičmi,sad kako se ispravlja prema van,zateže i boluckaju te tetive i ligamenti,sve je to normalno.... evo oprali mi kutnu,baš sam zadovoljna,kao nova je taman pregovarali sa bakom mm-a da ona sebi ovu našu uzme,a mi novu da kupimo,ali još moram vidjeti s njim....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!