|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
27.10.2015 18:26:57   
noemaa
ja jedva čekam "niš ne rađenje"... iako već imam sitnih planova - kućnih poslića koje ću mic po mic odrađivati u skladu s puuuno čitanja... baš se veselim tome!
trbuh mi je opet ko 4.mj.t., čim pojedem nešto malo, eto ga, rasteeee.... samo neka... nek je sve ok. user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 401
27.10.2015 18:57:52   
Pchelitza
Curke, pije li koja od vas heferin I kak vam to ide? Jutros Sam popila prvu I cijeli Dan umirem kolko me zeludac rastura. Popila po uputama na prazan zeludac I sa c vitaminom. Uspjela Sam to odrzat u zelucu nekih sat vremena I onda je krenulo van.a ostatak Dana zgaravica mucnina I podrigivanje.user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 402
27.10.2015 19:04:55   
mutilica
Noemaa ja si pripremila knjigu za citat ima dva tjedna a nisam je ni dotakla user posted image uvijek nadem nesto drugo za zanimaciju
Sad sam se najela krumpira,maslina i kiselih krastavaca ko luda user posted image sad cekam kad cu zagrlit skoljku

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 403
27.10.2015 19:21:56   
Snjeguljica_83
Evo, cure, moj sljedeći pregled je 4.11., baš kako sam očekivala. Sad će tek vrijeme spooooooorooooooooo prolaziti...........user posted image

Dobila sam doznake za ovaj mjesec i odnijela šefici. Dobila sam tri uputnice: za vađenje krvi i urina.

Noema
, moram vaditi krv u laboratoriju i na transfuziologiji, a za transufiologiju se moram naručiti. Ujutro ću ih zvati. Jesi i ti tako? user posted image Kad ću doći na red?
Plus, moram odnijeti urin na Zavod za javno zdravstvo.

Ne znam moram li s nalazima krvi i urina na pregled. Valjda ću dobiti sve nalaze do tada....user posted image user posted image Još nešto? Jesi ti kod Ladavac, ako dobro pamtim?

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 27.10.2015 19:23:25 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 404
27.10.2015 20:13:14   
noemaa
snjeguljice, ne znam možeš li tek nositi urin na javno zdravstvo jer ja kad sam došla su mi dali nekakvu tamnu tekućinu i njome sam se morala proći prije mokrenja. tako da ne znam možeš li ti to doma odraditi... jedino ako ih pitaš da ti daju za doma tu bočicu i onda odneseš prvi jutarnji urin.
transfuziologija... ako je to tamo u vojnoj bolnici, onda se moraš naručiti, ali ne čeka se uopće dugo. posebno kad dođeš tamo, dosta brzo ide. ako je to u zagrebačkoj, onda se ne moraš naručivati... mislim da je to u vojnoj. i joj, sad si me podsjetila da su mi tamo nalazi već 10 danauser posted image
ja sam taj jedan dan morala urin i krv na javno zdravstvo, pa krv u zagrebačkoj i onda još u vojnoj. tako da su mi se u zagrebačkoj smilovali i uzeli krv i za vojnu pa samo tamo šibnuli nalaze... mogla bi i ti prvo u laboratorij u zagrebačkoj pa se isfolirati da si mislila da je i transfuz. kod njih user posted image i onda uzdahnuti da se ne osjećaš najbolje i složiti briiižnu facu i zamoliti ih ako to mogu oni obaviti jer ti nije baš dobro za ić još do vojne. a po sebi znam da se MOŽE!!! samo ako imaju volje.
i ja sam na uzv 4.11.!!! user posted image
da, ja sam kod ladavac. ti nisi, jelda?
i tebi je već dala doznake??? ma šta samo moja G zeza s njima???user posted image

mutilica, ja gutam knjigeuser posted image ali masline trenutno - bljaaaaaaaaaakkkkk... jesi ostala u jednom komadu nakon te klopice?user posted image

meni micek upravo zakurio 38,2 tako da ja od sutra na bolovanju za dijete. budem zvala pedijatricu... eto, moje mirovanje će silom prilika početi i ranije. user posted image iako baš nisam hepi uzroku. user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 27.10.2015 20:18:20 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 405
27.10.2015 20:15:02   
noemaa
i, da, snjeguljice, na javnom zdravstvu se čeka najviše tjedan dana za nalaze, a za laboratorij i transfuziol. mislim već idući dan tako da ćeš taman stići s njima na pregled. trebaš ih uzeti, da.
p.s. u koliko si naručena na pregled? ako mi maleni ozdravi do 4.11. - možda kavica?

< Poruku je uredio noemaa -- 27.10.2015 20:18:39 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 406
27.10.2015 20:36:35   
mutilica
noemaa jesam sad razmisljam kako cu ispec kesten u rerni user posted image
Zao mi je za miceka i temperaturu user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 407
27.10.2015 21:04:28   
danery
ajoj,noemaa,pa kud je sad zakurio user posted image nek brzo prođe user posted image user posted image

mutilice,znaš li gdje sam bilaaaaa,lalalalaaa user posted image otišle predvečer na igranac kod prijateljice user posted image mala zaspala prije pola sata,ja si tražim nešto na tv-u za škicnuti dok dočekam tabletu u 10...
sutra vađenje krvi,buahh....samo kad se sjetim magle ujutro i zime....brrrr....al ajd,riješim se,pa mir...

e da,za kestenje....prvo zareži svaki malo,stavi ih u lonac hladnevode sa par đlica šećera i pusti da odstoje pola sata....onda ih na 20-ak min staviš u rernu zagrijanu na najjaču temperaturu,i to što bliže gornjem grijaču.....budu super user posted image

< Poruku je uredio danery -- 27.10.2015 21:10:24 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 408
27.10.2015 22:02:38   
mutilica
Neka si user posted image user posted image
Ja sam s krvi za sada gotova,ruke mi se plave! Sutra idem po nalaz od rh fak. i k g pa u petak na pregled user posted image

Ihh ja se vec i napapala kestenja,razrezem ih i stavim u vrelu vodu i odma zarezivam kriz i stavljam u tepsiju,pekla sam 20 minuta na 220 user posted image tako ja radim
Ostavila sam pola kg za pire ako mi se bude dalo sutra praviti

Jel' vas curke ikako hvata strah od poroda? Ja kao navijam za carski da izbjegnem patnju a strah me carskog

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 409
28.10.2015 6:59:11   
Snjeguljica_83
Noema, sutra ujutro idem u Zagrebačku s punim mjehurom i natašte pa neka mi rade što žele! Imaš pravo, pravit ću se luda, tebi je upalilo. Super!user posted image Nadam se, nadam da ću prikupiti nalaze do pregleda. Hvala ti na pomoći.user posted image

Nisam kod Ladavac, ali sam kod Cukerić Kotige, koja je u smjeni kad i tvoja.user posted image Idem u 11:30, možda se i tamo vidimo. user posted image Žao mi je što ti je maleni bolestan.user posted image No, bolovanje je bolovanje.user posted image

Napao me herpes, a aciklovir koji se koristi u borbi protiv herpesa se ne smije koristiti u trudnoći. Ništa, trajat će mi 2 tjedna. Užas.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 410
28.10.2015 11:02:42   
lejla mo
Pozdrav cure...ja od jucer na strogom mirovanju.18.sedmica jake kontrakcije maternice,tako da sam u lezećem polozaju uz duphaston,apaurin,Mg ,i progesteron depo inekcije😡..usput saznali smo da je djevojcica,nemam se kad ni radovati....kad vidim dijagnoza ptijeteći spontani krv mi se sledi.Sad se cesce cujemo,bolovanje do daljnjeg.

Neposredna veza do poruke: 411
28.10.2015 11:09:27   
danery
ajoj lejla user posted image baš mi je žao da te sad to uhvatilo,ali što je ,tu je,moraš odmarati i lijekove piti i to je to.....ja sam se tekovih dana ohrabrila na duže "šetnje"-u biti iz potrebe,zbog odnošenja doznaka,vađenja krvi i sl.,ali i dalje nekako gledam da ako nekud idem,da brzo sjednem ili da sam blizu kuće,na par minuta hoda....

znači curica user posted image super vijest user posted image

tko će ti sada pomagati,imaš nekoga da ti uskoči preko dana?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lejla mo)
Neposredna veza do poruke: 412
28.10.2015 12:02:22   
lejla mo
Muz je tu,ima fleksibilno radno vrijeme...tako da se snalazimo,a i sin se ukljucio kao odgovoran stariji brat😊.Nadam se samo da će sve biti ok,bas sam se preplasila,pogotovo jer sam se odlicno osjećala.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 413
28.10.2015 12:42:19   
noemaa
lejla mo, bude sve dobro, drži se savjeta liječnika i miruj. dobro je što imaš podršku obitelji i normalnog muža koji će t pomoći.user posted image odmaraj, leži - nikako ne sjediti... leži!!! curicaaaauser posted image user posted image user posted image koliko ti dečkić ima godina?

snjeguljice, držim ti fige da ti budu iste dobrovoljne babe koje su bile u zg kad asm ja vadila krv. jesi riješila krv i urin na zavodu?

danery, mutilica, kestenjarke prave user posted image ja ih trenutno ne mogu primirisati...user posted image

ja se tako lako ufurala već u BO. user posted image sad samo moram vidjeti popodne što će pedica reći, hoće li nas odmah primiti ili ne...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lejla mo)
Neposredna veza do poruke: 414
28.10.2015 14:05:07   
mutilica
Lejla mo zao mi je zbog lezanja ali dobro dosla u klub!!Jadni nasi muzevi
Koliko nas sad miruje,3-4?
user posted image za curicu user posted image

Dosao mi nalaz,nema antitjela user posted image eto sad znam zasto me salju opet i opet na vadenje krvne grupe i rh faktora

Noemaa kako je malac?

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 415
28.10.2015 14:06:10   
lejla mo
Hvala na podrsciuser posted image ..a sin ima 8 godina i onako bas je dobar decko,poslusan i osjećajan,bas hoće da me postedi ❤Lezim i nadam se najboljem!

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 416
28.10.2015 14:27:59   
Snjeguljica_83
Lejla, gadno...user posted image Ipak će sve biti dobro.user posted image Prekrasno...curica.user posted image

Noema, nisam danas nikud išla. Sutra je dan za doktore. Idem to riješiti + uzv štitnjače.
Neeeekako sam uspjela dobiti na telefon šalter transfuziologije. Da, u Negrijevoj je i naručila me za petak od 7-10 (ne moram biti natašte). No, ja planiram praviti se luda sutra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koje depresivno vrijeme vani...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 417
29.10.2015 12:42:45   
noemaa
snjeguljice, kako je prošlo? je li tvoja ludost uspjela? user posted image

danery i mutilice, di ste? ostavite se malo onih starih trudilica, inače će nam proljetnice biti zadnje, ostale bebforumi šibaju ko blesavi. user posted image
mutilice, hvala na pitanju, malac je bolje. danas smo i ukrase za bor počeli izrađivati, sav se udubio u kreativu.

leljla mo, pa to je veliki dečko, zaista će ti biti velika pomoć!!! eto, definitvno jedna briga manje. bude sve dobro na kraju. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 418
29.10.2015 13:42:30   
mutilica
U pravu si ,treba ovdje da se druzimo user posted image
Vec pravite bozicne ukrase,bas lijepo! Ja jedva cekam Bozic kao malo dijete,svake godine ne mogu docekat user posted image
Gledam jutros kataloge,vec Bozicni motivi i ukrasi...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 419
29.10.2015 14:05:05   
danery

IZVORNA PORUKA: noemaa

danery i mutilice, di ste? ostavite se malo onih starih trudilica, inače će nam proljetnice biti zadnje, ostale bebforumi šibaju ko blesavi. user posted image

ma gle je,prvo otvori temu tamo za sve,razbuca nas ko beba zvečku,i sad ajmo nazad user posted image
eeeeee,noemaa,noemaa user posted image

kod mene sve po starom....i kilaža,i pupaža,i garderoba stara još prolazi....isti muž,dijete,sveki,šta da vam pričam,jedino se jelovnik mijenja svaki dan user posted image

joj,ukrasi za bor.....mi smo ih pravili već ni ne znam koliko verzija,svake godine drugi,to je mm došizilo,pa sam se smilovala prošle godine i kupila cirkus-kugle,bor je bio u rangu gay-pridea user posted image sreća pa su krepale plave i zelene lampice odmah,pa ostale samo crvene i žute,mislim da bi sirotan poludio od silnog diska i šareniša user posted image

e ove godine ne znam što ćemo,garant ću se još nekog vraga domislit....prošle godine asm kupila paket raznobojnih spužvica za suđe,izrezala na kockice i povezala mašne od zlatnih lameta na njih,izgledalo je baš simpa,kao mali paketići...uz one kuglice šarene se baš uklopilo...

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 420
29.10.2015 16:14:03   
noemaa
ma radili smo ukrase jer kako je micek doma 24h da mu ne dosadi ista prostorija. a nije da sam ja inače ljubitelj takvo čega, fali mi inspiracija... no, eto, dijete probudi dijete u mami, šta ćete...user posted image

danery, ma ja otvorila tamo i neka idemo i tamo si proćaskat - naravno da moramo biti u tijeku s ostalim trudilicama/trudnicama... ali što je red, red je... proljetnice su naše user posted image tako da ih ne smijemo zapostaviti. user posted image

ja se sutra pripremam svojoj G tražiti BO. u biti, idem je sad nazvati ako ju dobijem... kissssss

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 421
29.10.2015 20:48:31   
danery
Noemaa,jesi dobila doktoricu,kad ces na bolovanje? Kako je malac?

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 422
30.10.2015 7:08:05   
danery
jutrouser posted image
evo user posted image user posted image user posted image dok se razbudite....
mene nešto boli stomak baš nisko dolje user posted image počelo mi sinoć...valjda jer malo više šetuckam ovih dana,a tu je i naše slavno stepenište koje prijeđem bar 100x dnevno user posted image
noćas kako sam spavala,nekako sam ruku podvila pod sebe pami se onak omlohavila kao guma user posted image
i kad sam se okretala,zamahnula njome i flisnula sama sebe po stomaku user posted image uff,odmah sam se razbudila....

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 423
30.10.2015 7:18:24   
mutilica
Jutro user posted image

Danery nadam se da nijenista ozbiljno sa stomakom user posted image traje kazes od sinoc,jel' podnosljiva bol?!
Mene jos uvijek zaboli lijevi jajnik,proziga me!Vidjet cu danas sto kaze dr na to

Ja sam se prehladila,nos mi se zacepio a glava mi ima tri puta uvecan opseg cini mi se

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 424
30.10.2015 11:24:46   
danery
nije niš strašno,prošlo kroz noć....ma meni je maternica prema kičmi,sad kako se ispravlja prema van,zateže i boluckaju te tetive i ligamenti,sve je to normalno....

evo oprali mi kutnu,baš sam zadovoljna,kao nova je user posted image
taman pregovarali sa bakom mm-a da ona sebi ovu našu uzme,a mi novu da kupimo,ali još moram vidjeti s njim....

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!