|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
2.11.2015 11:37:39   
mutilica
Danery ti danas 14 tjedana,Noemaa 12 a ja 11 jos tjedan dana pa cu odahnuti i ja

Prekrasan je dan opet,treba to iskoristiti! Rasklafale ste se o bojanju pa evo upravo drzim boju na kosi user posted image stajala je 10 dana i cekala da dobijem volju

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 451
2.11.2015 11:41:01   
danery
joj,meni se sad spava,od 6 sam budna user posted image
danas baka kuha grašak,ima i pohanog mesa,pa sam mirna s ručkom....nisam baš ni gladna nešto....
i dalje mi se ne farba user posted image ajme ljenguze user posted image

pijete li vi cure magnezij?ja kupila jučer neki u granulama,direkt,pa idem probati,kažu da je taj najbolji.....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 452
2.11.2015 11:53:59   
mutilica
Ja cu za rucak svinjske bržole i grasak,jos se odmrzavaju
Moram sad muzu ocistit sipak uufffff mrzim to a ima njemu pola kile a sta cu s njim kad on meni sve ugada. Osusit cu kosu i idem van nek se mali igra sa susjedima dok se odmrzne meso

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 453
2.11.2015 12:09:29   
noemaa
ja pijem folnu, neku mamaAZ iz dm-a. ne pijem mg, imaš neki poseban razlog, danery za to? a nifty, ufff.... 5000kn je. ali sam za njega radije nego kombinirani. velika je razlika u načinu dobvanja vrijednsoti tako da smo se za to odlučili. a ipak, ne želim proživljavati misli, strahove i stanja kao u prvoj trudnoći. znam da će biti sve u redu, no neka mi još test potvrdi.bude mi lakše.user posted image

mutilica, i ja ne volim čistiti šipak. ali kod nas je to nekako ispao uglavnom muški posaouser posted image user posted image no krcat vitamnim c, taman da se riješiš prehladeuser posted image

odoh sad raditi maneštricu. joj, bljak mi je sve.... bllllllllll...

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 454
2.11.2015 12:18:23   
danery
i ja pijem te dm-ove vitamine...
a magnezij da se ne grče mišići maternice,da nemaš BH kontrakcije,meni je bilo koma u prošloj user posted image ne zbog BH,nego su me listovi na nogama kidali grozno,pa sam pila magnezij,pomagao mi je user posted image

ooooo,šipak....ma ja ga zarežem,izlupkam nođem malo po korici da se odvoje kuglice,i rastvorim,istresem....većina ispadne bez problema user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 455
2.11.2015 14:19:30   
noemaa
danery, izgleda učinkovit tvoj način čišćenja šipka. bude se isprobalouser posted image

ajme, kako mi paše ovo BO. dosta sam slaba, onak da ne možeš puno stajati na nogama. sad ću si ručak popapati, ne mogu dočekati mm. onda će biti lakše napraviti i puding za desert. nisam već duuugoooo radila one pudinge iz vrećica....

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 456
2.11.2015 15:13:32   
mutilica
Ja sam pila te dm-ove neko vrijeme dok nisam ostala trudna sad pijem Elevit

To za sipak moram probati user posted image

Sad sam se fino najela i izvalila user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 457
2.11.2015 20:16:24   
noemaa
da, ja sam u prvoj trudnoći pila elevit. misliš, mutilica, da su bolje?

ja upravo napravila kolač od jabuka sa šamom. user posted image dakle, ko nova sam, oporavljena...user posted image ajde k meni na desert sve!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 458
2.11.2015 21:10:53   
danery
Ola,eto mene u vecernju sihtu :) mala u krevetu,iscmakala nas sve,procitali price...ja zalegla natrpana bobiflipsom i bademima....bas sam neka umorna,danas me stomal mal zeza,a i neki roza iscjedak nakon piskenja curnuo user posted image vjerojatno od hodanja na groblje u subotu,bome je uspon ajme...sad vise odmaranja i dremuckanja,obavila sam sve sto sam imalo trebala hodati,cak i vise,khmuser posted image
Opaaaa,ma tko je to meni navalio na kolaceeee user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 459
2.11.2015 21:13:29   
mutilica
A navodno su najbolje na trzistu kod nas,provjerene i nagradivane pa... skupe su ali kontam bolje su,navodno imaju najvise folne u sebi od svih a mislim i zeljeza

Ajd posalji kolac user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 460
2.11.2015 21:18:19   
danery
Joj ja se sad sjetila kad kazes mutilice zeljezo....bila sa mnom cura na odjelu kojoj je baka htjela kuhat caj od eksera za anemiju,kap ono,pa od zeljeza su,kalve tablete i kemija user posted image kila cavala jeftinija i duze traje od tableta user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 461
3.11.2015 4:47:32   
noemaa
E pa moja susjeda je svom klincu kuhala cavle za zeljezo prije 15ak god.user posted image

Bas cu pitat u sri G za razliku folnih.

Da,ja napravila kolac i vise mi ga se uopce ne jede.user posted image

Danery,stao iscjedak? Odmaraj sad obavezno!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 462
3.11.2015 7:10:36   
danery
jutro user posted image

ma noemaa,prestalo skoro odmah,bilo na papiru samo malo,niš strašno...
mah,kod mene to sve već ide u staž,čudim se da se nisam navlačila cijelo vrijeme s tim dosad kao sa malom....al ajd,dosta i to user posted image

hehe,viš kako su se prije snalazili ljudi,ima nešto i u tome....ovdje u tablete natrpaju čudesa,što znaš što piješ zapravo...

i,ima'l još kolača user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 463
3.11.2015 7:38:55   
noemaa
danery, ima kolača, ima, taman za tebe gladušicuuser posted image user posted image user posted image

lijep je dan svanuo. danas za ručak su ribe i krumpir u pećnici. a od čišćenja... hmmm... ništa mi se za sada ne da. user posted image morat ću još odspavati jer sam se jutroas u 4 probudila i nikako zaspat. taman kad sam počela fino spavati oko 6 i pol trebala sam se zbuditi spremiti miceka za vrtić... tako da sad doručkujem fino i nazad u krevet. eh, što je lijep život. user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 464
3.11.2015 7:42:47   
noemaa
i, da, imam misiju ovih dana: istrijebiti sve glupe male voćnovinske mušice. ajme, koliko ih imamo ovih par zadnjih dana!!! nevjerojatno, samo se odjednom nakotile... vodim borbu s njima, ali ne daju se. našla sam neki uradi-sam savjet na internetu, stavila ocat i sad su sve pomahnitale unutra, tako da su mnoge, tj. velik dio njih u octenim vodama, lijepo rone i plutaju user posted image ali dio još zuja i razmišlja bi li, kad bi itd... penzićke prave koliko su spore i imaju vremena...
jeste li ikad imale takvih problema? kako ste ih rješavale?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 465
3.11.2015 7:49:55   
danery
uff,ja sam smazala bananu dok si došla user posted image

hm,nisam imala nikad s mušicama problema user posted image vjerujem da su dosadne....
mi smo jedne godine imali žiške u kući....ja od mame donijela neko žito za vrtić i kako je bilo zavezano u vre
ici i spremljeno u kutiju,zaboravila ja na to....nakon nekog vremena mm je hodao po kući non stop s papučom ili muhomlatom u ruci i klofao kao luduser posted image
a onda jedan dan kad jenašao kletu vrećicu....dobro da nisam bila kod kuće,mislim da bi mene nafliskao tim kloferom ajme user posted image
kaže da je scena kao iz mumije bila,kad oni skarabeji nahrupe iz pijeska....kao vulkan,samo iskipilo...kako li ih je pokupio sve,ne znam....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 466
3.11.2015 7:57:09   
noemaa
i još nešto: je li moguće da sam kupila najgluplju četku za wc???
mislim, tjednima ga ribam tom novom četkom koja se bojom uklapa u kupaonicu user posted image , a u školjci tamo na dnu stalno ono ružno prljavo kao kad se nakupi kamenac sranje. user posted image inače se to bezproblema čisti, a sad me zafrkava da sam luda već...
mislim da nije do sredstva za čišćenje, otprilike uvijek upotrebljavam ista... mislim da je ta sranjkasta četka - to mi je sad kliknulo!!!user posted image to mi je misija no.2. očistiti kak se spada wc školjku user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 467
3.11.2015 8:07:00   
danery
user posted image user posted image koje tebe brige spopadoše user posted image
ja koristim lidlove w5 tablete za wc,sve mi otopi i počistim bez problema,a isto mi o četki ovisi kakvu imam....

joj,kod nas sad projurila 4 vatrogasna kola,hitna,tule,zavijaju user posted image svaki dan samo sirene čujem,pa ovo više nije normalno user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 468
3.11.2015 8:38:58   
mutilica
Auuuuu jeste se raskodakale user posted image
Dobro vam jutro!

To s cavlima user posted image kao ona baka sto je rekla dr da mu ne moze donijet stolicu jer je rasklimana sva

Noemaa odakle ti musice,jesu one vinske? Da se nisu na voce neko nakupile?! Ja sam imala kuhinjske moljce,namazala kuhinjske elemente lavandinim uljem i bijase genocid user posted image
Sto se tice wc cetke kratka ti je sigurno tj. ima sitoku cetku pa ne moze prodrijet dolje

Danery to je u Splitu skoro normalno,sad je neko zatisje ali nece to dugo potrajati!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 469
3.11.2015 8:44:14   
danery

IZVORNA PORUKA: mutilica

Auuuuu jeste se raskodakale user posted image
Dobro vam jutro!

To s cavlima user posted image kao ona baka sto je rekla dr da mu ne moze donijet stolicu jer je rasklimana sva

hahahhahah,ja znam onu verziju kad je mujo nosio stolicu,pa na kraju skuđiošto treba za analizu....pa veli doktoru što me zezaš danima,to sam mogao odma' sa gaća nastrugat user posted image user posted image

mah,kod nas više ništa nije čudno....i da mi osvane šator sa kojom familijom sirijaca i 3 deve u dvorištu,opet nikakvo čudo user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 470
3.11.2015 8:54:03   
mutilica
Sad ces rec da sam zlocesta ali tih Sirijaca mi nije zao,zao mi djece sto ih navlace preko 5-6 granica po klimi na koju nisu navikli,sto im riskiraju zivote,kradu ih da bi lakse dosli do odredista... zao mi i zena jer su zatupljene,odgojene da trpe i sute a uvjerena sam da bi ih puno trazilo samostalno azil za sebe i djecu bez muza da im nije usaden strah... ove magarce od muskaraca uopce ne zalim!!
I puno ih uopce nisu Sirijci,cak se i Albanci prikljucili u kolone i glume Sirijce user posted image
Da je njih strah bombi i metaka ostali bi bilo gdje a ne isli u Njemacku gdje ce dobit 450 eura socijale,besplatan stan... ufff nanervira se bezveze user posted image

Obecala sam danas deckima praviti kiflice s pekmezom,jel vam trebam rec da nemam volje ?!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 471
3.11.2015 8:58:12   
danery
mah....znaš što,ni ja nisam oduševljena cijelom tom situacijom,sve me strah što će biti....
prijatelj radi na granici,kaže to je muka gledati,a svaki dan stižu,sve je teže...uff...

eeeeee,kifliceee,ja ih nisam dugo pravila,a brzo su gotove,viš,viš...mogla bi danas za ručak smontirati user posted image moji se sigurno neće žaliti user posted image

nego....koje si boje sada user posted image ja još čekam da me uhvati volja...

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 472
3.11.2015 9:10:32   
mutilica
E to si dobro napisala koje boje sam SADA user posted image sada sam crna,bojam samo izrast jer sam sijeda ko baba user posted image to ja obavim za 15 minuta nije mi problem samo mi se tesko nakaniti a frizerki dat 100 i nesto kuna za to mi ne pada na pamet,do duse morat cu za koji mjesec jer od velicine trbuha i stanja leda necu ni kosu moci sama prati pa ce nekad muz nekad frizerka user posted image muz ce me i depilirati user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 473
3.11.2015 9:17:18   
danery
user posted image meni isto nije problem namuljati,ionak samo izrast pofarbam....
dok se ja sa frizerkom objasnim,ta samo smuti blajh,pola kose popali,a onda kasnije popravljaj sinko-ili reži,ili trpaj maske user posted image

mogu ti reći da mi je sad kosa baš nadošla,ni ne masti mi se puno,mogu dosta dugo bez pranja user posted image inače je bilo 3 dana max....sad kako sam kod kuće i kako mi je sve smrdilo,prešla sam na običan šampon od koprive i super mi....

a depilacija,khm daaa....mm bi rado pomogao,al jok!,ne dam se ja.....ne vjerujem nikome sa nečim oštrim tamo dolje,hvaaalaaaa user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 474
3.11.2015 10:00:28   
noemaa
Dakle, no.1. Depiliram se sama dok mogu. Pred porod necu imati ni sposobnosti ni volje i bez problema cu to prepustit strucnjacima u rodilistu ko i prvi put. Obavili to u dva poteza.user posted image

No.2. kosa...i meni je u trudnoci manje masna i ljepsa.user posted image

No.3. Izbjeglice: starci,bolesni,zene i djeca azil kamo ih EU smjesti,a ne slusat neke zeljice i ideje. Muski na ratiste. Tako su i nasi. Tko je nase pitao gdje bi htjeli u azil. Ma daaajteeee.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!