Pchelitza
|
Hej Chrna, evo javljam ti svoje vrijednosti guk profila kaj su mi vadili u Petrovoj. 5,0-4,9-5,2-6,6-4,9-4,54,3-4,6. Naravno da je teta dolazila taman kad bih završila s obrokom, za razliku od prošli put-tad su mi i vrijednosti bile ispod 5.Ja se zabrinula, a taj dan sam bila na njihovoj dijabetičkoj prehrani, kad ono-sve je to OK, tako da je tvoje fantastično! Meni vade taj guk profil svaki put kad dođem, sad sam ušla u 12 tjedan i već sam ga dvaput radila jer mi je na predkoncepcijskoj obradi i OGTTu prvi šećer bio 5,5. Što se tiče bebice - lijepo napreduje Kažu nalazi amenoreja 10 tjedana, UZV dob 11+3 (to mi je malo čudno, kaj sam ostala trudna za vrijeme ), uterus veličine za amenoreju, cerviks 1 čl. zatvoren , CRL 4,73, nt 0,83. Prekopala sam cijeli internet dok nisam našla da e taj nt zapravo nuhalni nabor i da je to dobra mjera. Moramo se opet javit 10.11. što mi je koma jer je to taman pred Martinje, a moja su oa spontana dijagnosicirana upravo oko Martinja. Simptomi- mučnine gotovo cjelodnevne, umor konstantan a li nije ni čudo obzirom da pijem Normabel 3*2, Utrogestan 3*2 i euthyrox od50. Sad su mi još prepisali Heferol, ali moram se nekak dogovorit sa svekrom da me odveze doktorici jer zbog tih silnih tbleta ne smijem voziti, a busom mi treba sat vremena drndanja. Jučer me uštekala leđa nemrem sjedit ni leži, hodat kolko tolko mogu, ubiše me. Sinoć muž masirao ali nije baš pomoglo, niš isam spavala. Sagnula se dat pesu hranu i škljoc. aaaaaaaa Probava muči, buba me i buša, valjda kak se širi,i štrecka u jajnicima. Još čekam nalaze urinokuluture i TSH nravano bumo vidli hoće li me moja ginekologica još a nekaj poslati. Malo sam se rapisala... Pokušavala sam nekoliko puta preko mobitela ali svaki put bi mi zablokirao pa sad zasjela na komp. To je to, od leđa više nemrem sjedit. Držte mi se majčice moje!
< Poruku je uredio Pchelitza -- 23.10.2015 11:07:09 >
|