noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (6.11.2015 7:58:10)
|
lejla mo, ja sam u prvoj [sm=nosecka.gif] odmirovala dobrih 5 mjeseci zbog placente previe. nije to niš strašno ako se držiš uputa liječnika - barem kod mene. znam da mi je bio na početku to kao šamar, dok su mi rekli ležanje i wc i dosata. a onda sam se kasnije čak i fino navikla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] samo sam šefovala mužu i svima koji bi došli k meni. a ja sam gledala tv, čitalaaaaaa... obožavam čitati tako da mi nije teško palo. [sm=smiley36.gif] snjeguljice, što si isplanirala glede tvog šećerka? baš jučer, kad sam išla na nifty, tamošnji ginekolog mi nešto priča o svim tim silnim vrijednostima koje se mijenjaju svako toliko i sam smatra da su to često bedastoće, jer svaki je čovjek iznimka za sebe, pa će nekom 0.2 biti užasan problem zbog drugih okolnosti, a nekom ni 1.2 neće biti problem. tako nekako. kao, okvirno nisu loše, ali ne treba ih se držati ko pijan plota. bome sam se onda sjetila kako je mog malog dr.na hitnoj poslala neurologu jer ima veeelikuuu glavu (ima centimetar ili dva veću - takvu imaju oni s tri god., a o ima 2,5.mislim,... to što je i njegov tata kao dijete imao glavu da si ju vidio iz aviona, što s tim???[sm=smiley36.gif] danery, taj tvoj frend, hematom, što se najgore može dogoditi s njim, a što najbolje? pitam jer se ne kužim u to baš, a već kad pričate o tome, zašto se ne educirati... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mutilica, jesi li bolje?
|
|
|
|