Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (7.11.2015 7:09:13)
|
Jutro![sm=smiley1.gif] Noema, što se tiče šećera, odlučila sam se ponašati normalno. U ničem ne pretjerujem, nisam nikad. Ja jesam sladokusac, ali umjeren. Volim pojesti najprije slano i kiselo pa se zasladiti. No, ajde, ipak ću si uvesti samodisciplinu što se tiče slatkog... Premda sam jučer imala kući čokoladnu marendinu, a ja sama kući pa[sm=smiley36.gif] Bila je odlična![sm=jezicek.gif] I to je to... Jela sam pahuljice, žitarice od kukuruza , čisto da ne pijem sam jogurt i tu i tamo je zalutala čokoladna pahuljica. Ma njih 5,6... A ovo da moram jesti manje, a češče, to sam otkrila i sama prije trudnoće i bez doktrora. To mi je tijelo samo signaliziralo i tako se bolje osjećam.[sm=smiley1.gif] Mutilica, da, da, kad su klinci na tim igralima, svašta se događa, a roditelja nema uopće u videokrugu! I tome sam svjedočila. Ono, klinci svašta rade jedni drugima, a gledam gdje su roditelji, njih nigdje! Prestrašno! I u parkovima slabo reagiraju. Ti mobiteli su strava! I mame pričaju na njih kao lude, po pola sata, dijete ih zove, one ništa... Jučer popodne me mučnina baš izmučila.[sm=smiley13.gif] Bljak. Jedva prije spavanja mi se smirilo... A za ručak sam s takvim guštom jela kisele krastavce. Paše mi kiselo, a ovo je savršenoooooooooooo[sm=zz_smug.png] Ležarina je gadna stvar...[sm=smiley13.gif] Ali dobro, moram.... Popodne ću poslati muža u Billu da nas opskrbi, frižider je tužan[sm=jezicek.gif] i skuhat će ručkove za preko tjedna.[sm=smiley1.gif] Jedva čekam da budem mobilna. [sm=smiley29.gif]Tek sad vidim koliko sam ja to ćoškova kuće držala. [sm=jezicek.gif]Ne samo tri, već četiri i krov i tavan i podrum..... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|