RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (10.11.2015 6:58:45)

Jutro![sm=kava.gif]

Subby,
dobrodošla u naše veselo društvance![sm=smiley1.gif]

Noema
, zadnja dva dana imam mučnine cijeli dan... Jučer se oblizujem i sva sam si kisela. [sm=jezicek.gif] Mislim, užas! Jedem, ma da nisam gladna. Dobro mi je dok jedemi onda počne..... Više mi ne pomaže ni mineralna voda, prije jeste....[sm=smiley13.gif]

Cure, što sam ja proživjela u nedjelju, ajme![sm=zz_eek2.png] Ležim i počne me boljeti trbuh, onako menstrualni grčevi![sm=zz_furious.gif] A onda kriiiiiiiiiža, naročito dok sam ležala na leđima. Na boku bi se malo smirilo... I tako od podne do 8 navečer.[sm=zz_furious.gif] I valjda uslijed tih grčeva sam imala malo smeđeg kod brisanja...[sm=zmeden.gif]

Čitala sam da ti grčevi se javljaju uoći menstruacije, dakle na taj dan bi inače trebala dobiti. Tako mi je i s Emom bilo, baš se sjećam. Osjećaj je najgrozniji na svijetu, odmah sam počela plakati. No, čitala sam da je to normalno za 8 tt jer se maternica širi...

Jeste vi to tako osjećale?????[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Čsk ni u dobitnom ciklusu nisam to osjećala, baš me bilo mimoišlo....

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (10.11.2015 7:44:09)

Jutro, curke!!! [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=zz_showoff.gif]

Snjeguljice, da, to si dobro čitala zato se opusti... ovaj put će zaista biti sve u redu!!!! [sm=smiley1.gif] mada te razumijem jer mene je jedan dan iznenada oblila vrtoglavica, kao da ću povraćati, vrućina. nisam mogla stajati na nogama, legla sam u krevet i već mi je u misao došlo da je to to.[sm=smiley13.gif] jer tako nekako mi se dogodilo kad sam prokrvarila s onim glupim ćorkom jajem.[sm=grrr.gif] fala bogu, sve je bilo ok. tak da te kužim, tvoj oprez i strahić. ali uvjerena sam da će sada biti sve ok. i da ćemo slaviti u kasno proljeće!!!![sm=bravo.gif]

subby, ma neka bude cura, dečko, svejedno je, samo da pršti od zdravlja[sm=bravo.gif] vidiš, vidiš, franscuska... dobro si me sjetila...[sm=smiley36.gif]

danery, kuharice, što je danas na repertoaru? [sm=smiley36.gif]

mutilica, kako si? ležiš ili divljaš okolo? [sm=jezicek.gif]

ja sam sad fino smazala doručak. i sad idem voditi sestre na izletić, malo đir po Krasnoj Zemlji. [sm=smiley1.gif] Tako da se tipkamo popodne kad se vratim. Do onda, očekujem sve vaše dnevne izvještaje [sm=smiley36.gif]

[sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wink.png]

chrna -> RE: proljetne bebe 2016. (10.11.2015 9:58:35)

Jutro curke!
snjeguljice smeđi iscjedak me ubio u pojam, vjeruj mi. Mislim da je to oke, ja sam čak jednom i prokrvarila svježu krv bila na hitnoj oba puta i bilo sve oke. Tako da mislim da nemaš razloga za brigu. Kužim i to da je to lako reć, ja sam se pojela doma skoro. Al evo fala Bogu nema ga već jedno dva tjedna, i nadam se da je sve oke. To ćemo sutra znati, taman sutra imam pregled baš na rođendan i nadam se lijepim vijestima. [sm=smiley1.gif] jučer je i mene bolio trbuh isto sam se uplašila i mislila ic na hitnu jer mi je ovo prva trudnoća i neznam niš i osjećam se ko bedak,al eto nisam. Danas isto imam neke tupe bolove i da vam ne pričam uopće jedva čekam sutra.

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (10.11.2015 10:12:52)

jutro [sm=smiley1.gif]
ajme,sve smo neke trbuhoboljne [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]
i mene jučer baš bolilo,a valjda jer sam se malo ozbiljnije ushodala [sm=smiley1.gif]
sad je prestalo...

Snjeguljice,i meni je isto u 8.,pa u 12.tj.bilo tako iscjetka na dan kad bi inače dobila [sm=hudicek1.gif],to je normalno....odmaraj i preleži kako ti je najudobnije,proći će [sm=smiley1.gif]

a za mučnine te potpuno kužim:meni se mijenjalo iz tjedna u tjedan što mi je pomagalo:mineralna,pranje zuba,,žvake,jabuka,bademi,limunada bez šećara....katastrofa,sreća pa nije dugo trajalo,inače mislim da bi se s kata bacila....
noemaa,ne''š vjerovat-ništa ne kuham danas [sm=jezicek.gif]
mm je danas na terenskom,pa u toj firmi gdje rade imaju menzu,rekao mi da ne moram za njega niš spremati,mala dođe iz vrtića sa užine,pa nije gladna,a meni ostalo od jučer nekog variva,pa ću to poklopati....

chrna,mogu mislit kako jedva čekaš pregled....ja idem u petak,i to 13. [sm=jezicek.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (10.11.2015 19:56:23)

juuu,koja pustoš danas [sm=zmeden.gif]
ja bila vani sa curom,našle se sa društvom,klinci se naskakali,na kraju se izvaljali ko prasci po suhom lišću u naselju [sm=smiley36.gif] super je vrijeme,pa smo i ja i mala dobro raspoložene....
eno malo kod bake škica crtiće prije spavanja,ja malo zjakam tu i pripremam stvari za kupanac....

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (10.11.2015 20:04:18)

Bome pustos.[sm=smiley13.gif] di ste,proljetnice?
Kodnas danas magla,ali tako lijepe boje drveca uz cestu... Pravo jesensko sarenilo,predivno.
Danas sam ljencarila sa sekama. Sutra obavezno nesto po kuci sredit!!!

A vi?

Danery,ti se nauzivala,bravo[sm=bravo.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (11.11.2015 7:02:40)

Jutro![sm=smiley1.gif]

Ja samo ujutro na kompu čitam RR, kad mogu nešto i napisati, a tijekom dana vas čitam s moba, ali mi šteka veza pa prekine pa ne otvori temu, pih!

Smirile ste me, cure. Hvala![sm=smiley1.gif]

Noema
, muž mi je kupio čak dva paketića žvakaća. Pomaže, istina, doduše kratkotrajno, ali ipak... Međutim, čitala sam sastav i pročitala ASPARTAM, koji je u trunoći opasan, pročitah u knjizi, bađ nedavno, a opasan je i za druge ljude jer ga ima eto u žvakama i instant kavama, a izaziva rak u ustima[sm=zmeden.gif]Ma to mi je rekla neka cura, nisam istraživala.

Što mislite o ovome?[sm=zmeden.gif] Vjerojatno se tu misli na redovitu i čestu uporabu.[sm=zmeden.gif]

Chrna, sretan rođendan!!! Sve najbolje ti želim![sm=smiley1.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=rozica.gif] Btw, i mojoj mami je rođendan, hahahahha[sm=jezicek.gif]

E i još nešto. Sad me strah i kihnuti jer nekad kihnem na usta, nekad na nos.[sm=zmeden.gif] Ne znam ni sama što se događa u tom trenu. I tako kihnem jučer i osjetim pritisak tamo dolje. [sm=zz_unsure.gif]A mamicu mu, i to me snašlo![sm=zardeva.gif]

Da, tu je magluština, ali tako mi je draaaaaaaaaaago jer sam zatočena u kući pa.....[sm=jezicek.gif]Dobro mi došlo![sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

chrna -> RE: proljetne bebe 2016. (11.11.2015 7:56:27)

snjeguljice hvala! Evo ja u vinogradskoj i čekam svoj poklon za rođendan koji se nadam da će bit uredu!
Čestitaj mami rođendan i reci joj da ima jako ljepi datum za rođendan [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
E a kaj se kihanja tiče meni ti je tak stalno, ili kad se zakašljem al to je trenutno i odmah prođe tak da mislim da to i nije neki bed [sm=zmeden.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (11.11.2015 8:19:21)

jutro [sm=smiley1.gif]
ajme snjeguljice,kud me u trovanje baci s tim aspartamom,evo upravo srčem nesicu [sm=smiley36.gif]
bah....mislim da sam imuna na takve spojeve,možda mala zato i kaže da se bratac zove arsen,viš.viš [sm=smiley36.gif]

mislim da bi morala piti na litre kave dnevno i žvakati bar karton žvaka da bi se otrovala,tako da....riskiram povremeno [sm=smiley1.gif]

chrna,rođoš? pa sretno ti,želim ti najljepši poklon koji si sama želiš [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

gdje su ostale?

Kazimira -> RE: proljetne bebe 2016. (11.11.2015 8:30:17)

Chrna sretan ročkas [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/darilo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/torta.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zz_dance.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zz_dance.gif[/image]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (11.11.2015 14:11:39)

Chrna, sretan rođendan!!!

Curke, ja dobila nifty test, sve je ok., hvala bogu. I, ponovno čekamo dečkića!!! Ajmeeee.... sad će biti frke - nijedno ime nam se ne sviđaaaaaaa [sm=smiley13.gif] A za curku smo odmah imali spremno. Dakle, moja seka ima dva dečka, muževa seka ima dva dečka... i sad mi.... a nekad je moj tata imao tri cure [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tako da neću osjetiti što znači imati i curicu.[sm=smiley13.gif] Ali nema veze, bitno mi je da je sve ok. i da mi malecki bude zdrav [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (11.11.2015 14:13:48)

Snjeguljice, a više s tim.... Joooj, pa sve čega se dotaknemo ima nekakvo [sm=zz_poop.gif] koje nas truje!!! Ne kužim zašto to jednostavno onda nije zabranjeno i finito?!? Ma ej... na kraju ću stvarno prestati paziti na sve jer očito nam je sve zagađeno!!! [sm=smiley19.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (11.11.2015 19:45:43)

ops,noemaa,još jedan veseljak na putu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
kako ne znaš ime,pa prepuštam ti boleslava bez imalo zadrške [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

brzo su ti rezultati stigli,super,sad si na miru [sm=smiley1.gif]

mi imali goste cijelo popodne,defile po dvorištu i kući,prabaka slavila rođendan,pa je bilo i vincaca i pjesmica [sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (11.11.2015 21:37:46)

Da,jako brzo su stigli,danas je 7.dan,a receno je 10-15dana. Ma sad sam mirna. Mm jos ne zna spol, danas je radio i popodne,tek maloprije dosao doma. Pustit cu vijest za sutra da mu je serviram u najsvjetlu s obzirom da smo mrvicu ipak prizeljkivali curku.

I,da,i ja svasta pisem!!! Pa, boleslav!!![sm=smiley36.gif] jos s w na kraju.[sm=smiley36.gif]

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (11.11.2015 22:37:12)

Noema,čestitam na još jednom zdravom dečkiću [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Kaj ćeš kad nemremo birat,i ja sam se sad koooonačno nadala još jednoj curi,a ono ČETVRTI za redom dečko!!!Nek su samo zdravi,to je najbitnije [sm=smiley1.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 6:21:22)

Jutro![sm=smiley1.gif]

Noema, eto ga na, kad nas neće, neće nas. [sm=jezicek.gif] Sve u svemu, čestitam! [sm=bravo.gif]
A baš smo bile fino proćaskale o tim imenima i tako se fino dogovorile za cure...[sm=smiley36.gif] Još sad treba da i meni uleti dečko.[sm=smiley36.gif] Al dobro, i to smo odradile...[sm=jezicek.gif] Prenijela sam mužu ideju, sviđa mu se.[sm=jezicek.gif] Imam blagi predosjećaj, ma zapravo veliki predosjećaj, da bi mogao biti dečko i kod mene...[sm=zz_skip.gif] No, nakon tolike muke, neću se buniti, neka je kako treba do kraja, živo i zdravo...[sm=smiley1.gif]

Super za nalaze, draga!

Mučnine su jučer bile manjeg intenziteta... Imam tu i tamo vrtoglavicu.[sm=smiley29.gif]
Idem danas kod gin. dati briseve, a u utorak je pregled - JEDVA ČEKAM!!![sm=zz_spin.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 7:28:35)

jutro [sm=smiley1.gif]

ja naveliko vrijedna [sm=smiley36.gif] naribala muža rano ujutro,pospremila kuhinju,smazala doručak,i sad u obračun s kavicom krećem....

imam danas za peglati curinu obleku,nije puno,al...nekako se pegla i ja ovako gledamo: [sm=smiley22.gif] [sm=smiley36.gif]

uff,sutra pregleeeed [sm=bravo.gif],i to u 8 ujutro moram se nacrtat u ambulanti,sreća pa mi je baš blizu...

kako ste vi,nešto se utišalo tu na temi [sm=zmeden.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 7:36:36)

A, snjeguljice, vidiš... bit će mi još jedan mali zezator kao i N. i onda smo imali spremno žensko ime... Sad smo se nadli imati curicu da vidimo kako je to "lakše"[sm=smiley36.gif], ali očito sudbina kroji svoje. Ma neka, rekla sam odmah - samo da je zdrav ko dren i samo si to i dalje želim. A kad pomislim na sve noine stvari, igračke, odjeću, obuću... samo ćemo šaltati. A još i sobica. Imamo samo jednu dječju i nemamo načina u našoj kući stvoriti još jednu tako da i tu će biti jednostavnije...
Uglavnom, tebi želim curicu jer si ju sama želiš. [sm=smiley1.gif] Ali ako bude dečko, ma vidjet ćeš koje će čari on donijeti sa sobom... Neopisiva radost također. Svi su oni posebni, jedinstveni...[sm=smiley1.gif]Svog miša ne bih mijenjala ni za 10 curica koliko je poseban...[sm=smiley1.gif]

Jučer pred spavanje mu govorim da ga volim, a on meni: Ne, ja tebe vojim! Ja tebe vojim! [sm=smiley27.gif]
A da ste ga vidjele... jučer prvi put bio u igraonici s trampolinima i tim zabavnim parkom (peekaboo) na rođendanu svog najboljeg frendića iz vrtića. Ajmeeee... taj moj mali je 2,5 sata (koliko su bili tamo) sjeo doslovno 5 min pojesti tortu i ostalo sve skakao, penjao se, trčao, vrištao od sreće... Nije me ni registrirao - osim kad je jednom išao piškiti. Nije htio kući ići jer mu nije bilo dosta. A dans ujutro smo ga jedva probudili... Koliko taj mali ima energije, to je čudo. [sm=smiley1.gif]

lidac, kad sam spomenula mm (koji si je isto priželjkivao curu) da će biti ona treća, samo mi se nasmijao i ozbiljno rekao da zatvaramo tvornicu nakon ovog. [sm=smiley36.gif] dakle, ti nam možeš usporediti, POSTOJI li "LakšI" odgoj cura u odnosu na dečka? čekaj, makar ću te to pitati na onom blabla forumu da ne tražiš... [sm=smiley36.gif]

ostale, curke, gdje ste???

maglovito je jutro kod nas, a ja sad moram k endici...

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 7:48:56)

oj,gospa [sm=smiley1.gif]

kod nas nije maglica,al je prohladno,moji se pokupili i otišli,a ostavili sanduk za drva prazan [sm=hudicek1.gif]
ne pada mi na pamet nanašati,upalim si klimu ako baš bude [sm=zz_cold.gif],a babe nek se snalaze sa dekama [sm=smiley36.gif]

joj,blago tebi kad sveveć za dečke imaš i znaš,ja imam osnovnu opremu (ono,kolica,as,krevetiće i to....),al pojma o muškim performansama i održavanju nemam [sm=jezicek.gif]

sve si mislim lako je s curama,al bome me opalilo jučer da je persa prešla 5 godina nabrzinu,pobogu,već se zub klima,a kad sam se sjetila puberteta i [sm=hudicek1.gif],ajme....

jel mi vjeruješ da sam se zamislila kako će ona kad dobije,ajd ulošci i sve to.....nego me opralo:jadna,kako će po noći s tim ako bude na krevet kao ja curila [sm=smiley29.gif]

eto ti ludih misli.... [sm=jezicek.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 7:56:59)

IZVORNA PORUKA: noemaa

POSTOJI li "LakšI" odgoj cura u odnosu na dečka?

eee,neki dan sam pročitala na fejsu zgodnu pričicu o sinovima i kćerima:

muž i žena čekali su prvu bebu.....dogovorili su se da ne puštaju baš nikoga u posjete kad se beba rodi...
došli su sa sinom kući iz bolnice i začuli zvono na vratima...pred vratima su stajali muževi roditelji,ali žena je rekla neka ih ne pušta unutra,jer su se tako dogovorili....
muž je šutio...
nakon par dana stigli su i ženini roditelji i pozvonili....žena se rasplakala i rekla da ne može ostaviti svog oca pred vratima,te ga je pustila u kuću...
muž je šutio...
u nekoliko godina rodilo se još dvoje djece,sin i kćer...
kada je kćeri bio prvi rođendan,muž je pripremio veliko slavlje,pozvao sve prijatelje i rodbinu....žena mu je predbacila kako zasinove to nije napravio...
muž je samo rekao:ja svu našu djecu volim,ali to sam napravio za nju jer će mi ona jedina otvoriti vrata kada budem star....

mutilica -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 11:11:46)

Evo mene malo da vas pozdravim [sm=smiley1.gif]

Noemaa super za nifty [sm=bravo.gif] i za [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley36.gif] nek je ziv i zdrav,mozda bude i [sm=rozacrtici.gif] nikad ne reci nikad

subby dobro nam dosla

Snjeguljice jos malo pa ce prestat i mucnine [sm=smiley1.gif]

Chrna sretan rodendan s malim zakasnjenjem,nije za lijepe zelje nikad kasno [sm=smiley1.gif]

Danery kod tebe sve standardno [sm=jezicek.gif] muza ribas,bake 'ko sljivi... [sm=smiley36.gif] sretno sutra na pregledu

Kod mene je sve kao po spagi [sm=smiley36.gif] mucnine vise nemam,zgaravica se povremeno pojavi,nista mi se ne jede sve mi je neukusno,kilogrami stoje... pregled mi je za tjedan dana... ovo vrijeme od 20 stupnjeva stalno me pocinje nervirati i ja bi malo hladnoce a i pocastila sam se novim bucama a mogla bi u sandalama u grad [sm=jezicek.gif]

chrna -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 11:34:25)

Jutro curke!
Hvala svima na čestitkama za rođendan! [sm=smiley1.gif]
Evo i izvještaj jučer uzv u vezi kombiniranog probira, na uzv sve oke, bilo mi 11+6 a po uzv 12+1, radio mi vaginalni uzv i mjerio to sve kaj treba za kombinirani i bebica se nikak nije htjela pomaknuti da ju izmjeri sa boka, pa mi je onda radio i onaj uzv preko trbuha neznam kak se taj zove. Nosna kost ima i onaj nuhalni nabor je 1,4. Kombinirani je napravljen i oke je nalaz samo onaj je 1:609 kaj je povezan sa dobi trudnice i to je to.....
Doktor me jučer pitao dal želim znati spol djeteta? A ja onak sva u čudu "kaj se to već vidi?! " Prvo mi se nasmijao a onda je rekao da vidi, i ako je vjerovati imamo dečka!
Kad sam to rekla jučer svojoj ljubavi dakle bio je van sebe, plakao, nije znao kako reagirati, ono a ja isto nisam znala kaj bi mu rekla.... Sljedeći pregled mi je baš na njegov rođendan 15.12 baš nam se poklopili pregledi sa rođendanima al i neka su.
Uglavnom nemoram više bit zalijepljena za krevet, šetnjice, kavice i to dozvoljeno, spolni odnosi dozvoljeni. Sad mi je malo lakše i stvarno se nadam da će do kraja sve bit dobro.

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 12:36:48)

bok,mutilice [sm=smiley1.gif]
hhahahhaa,pa naravno,kod mene je isto sve pod kontrolom,na zakonskog dreknem,babe na ignor i amen,da ne bi izmišljala [sm=smiley36.gif]

ti bi u buce,a ja jedva dočekala da mogu bar na dvorištu sjediti,svaki dan nam dođe ekipa s djecom,pa se družimo,mogu ti reći da se ne bunim uopće....kad počne kiša i snijeg,bit će veselo,ovako su makar ovi dugi jesensko-zimski mjeseci lakši za pregurati kad nismo u 4 zida....

chrna,ajmeeee,pa kod tebe vagon prekrasnih vijesti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],baš mi je drago što je sve ok i što si konačno fraj od mrskog ležanja [sm=smiley1.gif]

ja sutra čekam nalaze double testa,krvi,urina....ima da me izbombardira svim i svačim....malo ću pomaknuti kazaljku na vagi,dobila sam 1 kilu [sm=smiley36.gif]

ajme,kako mene hvataju neki recepti divlji,baka nam nakuhala lončinu čobanca,a mene ubi paprika u svemu tome,pa sam si stavila peći ciklu,luk,bundevu i svinjska rebarca [sm=smiley36.gif] bundevu obožavam,ciklu nikad nisam jela pečenu,ali me neki dan u nekoj emisiji toliko zaslinila dok se ispekla,mislila sam u tv uskočit [sm=smiley36.gif]

ma živcira me što ja stalno pravi neke tamo "restoranske" ručkove,mm ne voli ni malo masti,meso s kosti,ovo,ono [sm=smiley29.gif],pa sam se poželjela isprobati makar sebi i maloj nešto novo,a on nek papa kod babe....ha da....

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 15:15:12)

ajme, danery, baš si me fino spustila na zemlju s tom pričom o dečkima i curama. [sm=smiley13.gif] ja ću se ipak nekako nadati da je to najviše stvar odgoja pa da jednog dana, bude li trebala pomoć, i dečki budu uskočili. a zapravo, nadam se da ćemo mm i ja živjeti do kraja života bezbrižmo i samo jedan dan brzinski riknuti. [sm=smiley36.gif] tamo, iza devedesete po mogućnosti. [sm=smiley36.gif] javi nam sutra sve te silne rezultate, sretno![sm=bravo.gif]

mutilica, lijepo da sve štima, neka tako samo nastavi... [sm=bravo.gif]

chrna, još jedan pišulinac! ajme, baš su nagrunuli! (snjeguljice i mutilica, čekamo onda vaše curke[sm=smiley36.gif]pa, da, je li to nekakv 4 d UZV da se već vidi spol?

subby, trudnica?

ja bila kod endice, povećana mi mrvu doza i naručena opet pred božić.

chrna -> RE: proljetne bebe 2016. (12.11.2015 15:34:32)

E curke pa kaj je fakat moguće da se već vidi spol? Ja neznam dal bi vjerovala ili ne? Nemam pojma kakav je uzv. Neki koji rade u vinogradskoj na kojem uzimaju mjere za kombinirani probir, nije baš isti ko oni na kojima sam prije bila u vinogradskoj ali nemam pojma fakat??

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>