noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (25.1.2016 7:32:00)
|
jutro, spavalice!!!! [sm=kava.gif] snjeguljice, ti bar - kao i danery - imaš jednu curku! a zamisli život s dvojicom malih orkana. [sm=smiley36.gif] jučer mi je moj bio presladak. nisam baš mislila da će znati biti tako nježan (dečkić). razmahao se papirima pa po trbuhu. i onda se ukipi i dođe, digne mi svu robu i počne maziti trbuh i kaže: opoti, baco. evo ti autić. kad ćeš doći vani da se igamo? i onda je mene zagrlio i rekao mi da sam njegova jubiva.[sm=smiley36.gif] pa mu je bilo čudno, onda se ispravio: "jubavi, mama moja jepa. i tata je jubav. mama, i ko je još jubav? dide!" i tako smo se grlili, on mene mazi po licu i tako zaljubljeno gleda. ahhh, koji dragi osjećaj... nema do toga.... [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] subby, baš super što ste si našli kaj vam paše za stančić. je li to stan, kućica? morate biti duplo uzbuđeni, zbog bebice, a i selidbe. baš slatke muke. [sm=bravo.gif] sad idem seki guštati u jedinoj curici u našoj široj obitelji (mi dva dečka, druga seka dva dečka, šogorica isto dva dečka, samo najstarija seka jednu curicu).... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|